Abbyy Finereader 15 Standard

Redigera, konvertera alla typer av PDF-dokument.
Regular price: 2209.0000 SEK 2209
2 209 SEK Inkl Moms

ABBYY FineReader är en allt-i-ett-mjukvarulösning för redigering av PDF-filer och OCR (karaktärigenkänning) när det gäller att arbeta professionellt med dokument. ABBYY har kraftfulla men ändå lättanvända verktyg för att komma åt och ändra information som är låst i pappersbaserade dokument och PDF-filer.


ABBYY FineReader förenklar arbetet med pappersbaserade dokument och PDF-filer genom att kombinera kraftfulla OCR- och konverteringsteknologier med grundläggande PDF-verktyg.


Världsledande OCR-teknik för exakt konvertering av pappersdokument, skanningar och PDF-filer till Word, Excel, sökbar PDF och andra filformat.


ABBYY FineReader är en allt-i-ett-mjukvarulösning för redigering av PDF-filer och OCR (karaktärigenkänning) när det gäller att arbeta professionellt med dokument. ABBYY har kraftfulla men ändå lättanvända verktyg för att komma åt och ändra information som är låst i pappersbaserade dokument och PDF-filer.


ABBYY FineReader förenklar arbetet med pappersbaserade dokument och PDF-filer genom att kombinera kraftfulla OCR- och konverteringsteknologier med grundläggande PDF-verktyg.


Världsledande OCR-teknik för exakt konvertering av pappersdokument, skanningar och PDF-filer till Word, Excel, sökbar PDF och andra filformat.


FineReader PDF ger professionella möjligheter att maximera effektiviteten på den digitala arbetsplatsen. Med ABBYYs senaste AI-baserade OCR-teknik, gör FineReader PDF det enklare att digitalisera, hämta, redigera, skydda, dela och samarbeta om alla typer av dokument i samma arbetsflöde. Nu kan informationsarbetare fokusera ännu mer på sin expertis och mindre på administrativa uppgifter.


Optimera dokumentprocesser
Digitalisera, hämta, redigera, skydda, dela och samarbeta om alla typer av dokument i ett arbetsflöde.


Få ut mesta möjliga av PDF-filer
Redigera digitala och skannade PDF-filer med en nygrundad enkelhet: korrigera hela meningar och stycken eller till och med justera layouten.


Digitalisera dokumentets arbetsflöde
Inkorporera pappersdokument på en digital arbetsplats med AI-baserad OCR-teknik för att förenkla det dagliga arbetet.


Streamline IT costs
Benefit from one-time payment and progressive volume discounts to maximize the impact across your organization.


Effektivisera IT-kostnader
Dra nytta av engångsbetalning och progressiva volymrabatter för att maximera effekten i din organisation.


Standardisera programvarutillgångar
Distribuera en PDF-lösning i hela din organisation så att flera intressenter kan samarbeta smidigt.


Förenkla licenshantering
Lägre IT-arbetsbelastning med automatiserad distribution och enkel licenshantering.


Redigera hela PDF-filen
Med FineReader PDF 15 har redigering av PDF-filer av alla slag, inklusive skannade dokument, blivit nästan lika enkelt som med en textredigerare. Du kan redigera hela stycken, ändra textformateringen, redigera tabellceller och till och med ordna hela layouten.


Export av dokumentjämförelser
Förutom att exportera skillnaderna mellan två versioner av ett dokument som kommentarer i en PDF, kan du nu också exportera resultaten som ett Word-dokument i spårändringsläge. Detta gör att du enkelt kan acceptera eller avvisa ändringarna och slutföra dokumentet (endast för FineReader PDF 15 Corporate).


Skapa fyllbara PDF-formulär
Skapa interaktiva PDF-formulär från grunden, eller skapa en PDF-filbarbarhet genom att lägga till fält, rullgardinslistor, flervalsfrågor, åtgärdsknappar och mer. Med PDF-formulärskapare i FineReader PDF kan du skapa en filbarbar PDF för att effektivt samla information och skapa standardiserade dokumentmallar!


Gör en inverkan i hela organisationen
Nya licenser för fjärranvändare tillåter organisationer att använda FineReader med desktop- och applikations virtualiseringslösningar. Nya alternativ har lagts till för att anpassa FineReader PDF-inställningar under distributionen med hjälp av Group Policy Objects.


"Ett fantastiskt dokument OCR / konverteringsverktyg"


Vad gillar vi bäst?
Utmärkt prispunkt, enkel användning. Extraherad textnoggrannhet (t.ex. PDF till Word) är utmärkt - svimlande ibland när du ser inmatningskvaliteten. Jämförelsesverktyget är särskilt användbart för att se hur någon kan ha ändrat ett skickat dokument och sedan skrivit ut / skannat till PDF.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 til ARM).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-processor med SSE2.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 1,5 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Rekommenderad:
CPU: 1+ GHz Intel- eller AMD-processor med SSE2.
RAM: 4+ GB minne.
SSD: 3+ GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768 eller högre.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Manufacturer number: FR15SW-FMPL-X

Version: 15

Tilverkare: ABBYY

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.