Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 339.0000 SEK 339 In stock! Order now!

Acronis True Image 2019 - 1 enhet

Backup och skydd av dina data till Windows, Mac och Android.

En funktionspackad backuplösning som kan lagra dina värdefulla data online samtidigt som Acronis tillför dig med omfattande säkerhetskopiering och återställningsfunktioner.

Acronis True Image är huvudsakligen känt för sin funktionsrika tillgång till säkerhetskopiering och återställning av filer. Emellertid räcker dess funktionslista långt utöver detta eftersom Acronis kan användas till att skapa enhet- och diskbilder och återhämta dem när du är i behov av ett rent system eller ominstallation av din dator.

Återhämtning av data kan genomföras även om Windows blir o-uppstartbart då Acronis tillåter dig att skapa en uppstartmedia vid namn ”Rescue Disk” (till CD/DVD eller USB). Dessutom har Startup och Recovery Manager möjligheten att starta Acronis för inläsning av operativsystemet genom att skriva över master boot record och göra val av uppstart tillgängligt direkt i Acronis.

Acronis innehåller alla ordinära former av säkerhetskopiering (fullständig, gradvis och differentiell) för att hjälpa dig med att lagra data på din dator eller extern hårddisk och liknande.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Acronis True Image
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Engelska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Levereras via e-post
339,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Acronis

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: Lifetime

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android