Acronis True Image Backup Advanced + 250 GB

Alla verktyg för säkerhetskopiering och återställning av data + 250 GB molnlagring. Denna utgåva är ett prenumeration.

Regular price: 549.0000 SEK 549 In stock! Order now!
549 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer du vill ha. Observera att denna utgåva är ett års prenumeration.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

549 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

+ Observera att denna utgåva är ett prenumeration på 1 år. Detta beror på den extra säkerhetskopian i molnet


Acronis True Image är ett program som hjälper dig att säkerhetskopiera data och filer på din dator - både Windows och Mac, såväl som mobila enheter som Android- och iOS-smartphones.


Som ett program stöder Acronis både lokalt och molnlagring och kan konfigureras för att säkerhetskopiera hela hårddisken, eller bara enskilda filer eller mappar.


Med sin senaste säkerhetskopieringsteknik kan Acronis ta en komplett säkerhetskopia av t.ex. ditt datorsystem med avbildning av hårddisken och återställa allt om behovet uppstår - Acrois stöder dessutom dataöverföring och möjligheten att säkerhetskopiera virtuella maskiner.


Viktiga funktioner hos Acronis inkluderar:


- Komplett säkerhetskopiering av systembilden
- Cloud backup för att säkra online-plats
- Enkel och snabb återställning av säkerhetskopior
- Personlig nyckelkrypteringsteknik som skyddar dina säkerhetskopior
- Dataöverföring (PC)
- Kompatibilitet med backup av virtuella maskiner
- Smart schemaläggning av säkerhetskopior
- Avancerade moduler för säkerhetskopiering
- Komplett säkerhetskopiering av Office 365-moduler
- Komplett systemåterställning från en molnbaserad säkerhetskopia
- Stöder: Windows, Mac, Android och iOS
- 250 GB online-lagring ingår


Med Acronis True Image kan du skydda datorns data i händelse av en olycka. Med en komplett säkerhetskopiering på plats kan du hålla alla dina data säkra om din dator går förlorad, stulen eller skadad.


Du kan säkerhetskopiera lokalt eller på distans i molnet och sedan komma åt dina data när som helst, var du än är.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Dansk og multi-language

Antal enheter: 1 til 5 enheder

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

Tilverkare: Acronis

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.