Acronis True Image standard

Säkerhetskopiera lokal och skydda dina data för Windows, Mac och Android.
Regular price: 419.0000 SEK 419 In stock! Order now!
419 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer du vill ha

Välj antal installationer

* Obligatoriska fält

419 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

En funktionspackad säkerhetslösning som kan lagra dina värdefulla data online medan Acronis ger dig omfattande säkerhetskopierings- och återställningsfunktioner.


Acronis True Image är främst känt för sin funktionsrika strategi för att säkerhetskopiera och återställa filer. Men dess funktionslista går långt utöver detta, eftersom Acronis kan användas för att skapa enhets- och diskbilder och återställa dem när du behöver ett rent system eller ominstallera datorn.


Återställning av data kan göras även om Windows inte kan startas eftersom Acronis låter dig skapa ett startbart media som heter "Rescue Disk" (för CD / DVD eller USB-enhet). Dessutom har Startup and Recovery Manager möjlighet att starta Acronis för att ladda operativsystemet genom att skriva över huvudstartposten och göra startval direkt tillgängligt i Acronis.


Acronis inkluderar alla vanliga säkerhetskopior (komplett, gradvis och differentiell) för att hjälpa dig lagra data på din dator eller extern hårddisk och liknande.


Acronis True Image 2020 Standard
Backup- och nätverksskyddslösningen med integrerad AI-baserad försvarsteknologi.


Enkelt, effektivt och säkert - med över 100 förbättringar. Det bästa webbskyddet för hemanvändare är nu ännu bättre!


Acronis True Image 2020 Standard är en evig licens (engångsköp) för lokal backup (t.ex. för externa hårddiskar, nätverksaktier och NAS-enheter). Inga molnfunktioner är tillgängliga med en standardlicens.


Licensen inkluderar:


Komplett säkerhetskopiering av foton
Säkerhetskopiera filer och mappar
Kloning av aktiva stationer
arkivering
Allt-i-ett återställningsverktyg
Universal Restore / Boot Media
Säkerhetskopiering och återställning
Bildbackup. Kloning av stationer. Allt-i-ett-återhämtningsstation. Du kan enkelt se till att dina data alltid kan återvinnas. Oavsett vad som händer.


Microsoft Windows

Windows 10 (all editions, including May 2019 update)
Windows 8.1 (all editions)
Windows 8 (all editions)
Windows 7 SP1 (all editions)
Windows Home Server 2011
Apple macOS

macOS Mojave 10.14
macOS High Sierra 10.13
macOS Sierra 10.12
OS X El Capitan 10.11
Mobile device operating systems

iOS 8.0 and higher (iPhone, iPad, iPod)
Android 4.1 and higher (smartphones, tablets)
Supported file systems for Windows

FAT16/32
NTFS
Ext2*/Ext3**
Ext4*
TravelFS*
Linux SWAP*
Supported file systems for MAC

APFS
HFS+
core storage
FAT32
NTFS (incl. Boot Camp)

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 til 5 enheder

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

EAN: 4260019575708

Tilverkare: Acronis

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.