Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 199.0000 SEK 199 In stock! Order now!

Ad-Aware Pro Security 2016 - 1 PC / 1 år

Ad-Aware Pro Security är liksom antivirusprogram och anti-malware uppbyggt utifrån det legendariska antispywareprogrammet Ad-Aware – men använder i sin nya skepnad ett komplett skydd mot virus, malware och all världens typer av ondsint spyware.

Din dator är i säkra händer eftersom phising-angrepp via t. ex. spam eller bedrägliga hemsidor blockeras helt. Ad-Aware ger dig den trygghet du behöver när du ger dig ut på internet, shoppar i webbutiker och genomför bankärenden.


Skydd i realtid

Ad-Awares realtidsskydd blockerar eller stoppar tillfälligt ondsinta processer och infekterade filer som försöker starta eller etablera anslutning till ditt datorsystem, och förhindrar effektivt malware från att skada din dator och få åtkomst till dina personliga filer.

Dessutom använder Ad-Aware avancerad spårning av ändringsförsök i registerdatabasen i Microsoft Windows, som normalt är att betrakta som kritiska, om du inte själv gör dem – dessa ändringar är ett vanligt använt mål för utvecklare av dagens malware. Ad-Aware larmar dig när ett program försöker genomföra sådana ändringar.

Nätverksskydd i realtid övervakar utgående nätverkstrafik och blockerar anslutning till svartlistade IP-adresser och kända ondsinta hemsidor och stoppar även aktiva hot.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Ad-Aware Pro Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 800 MHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,8 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
199,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Ad-Aware

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12 månader