Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 3979.0000 SEK 3979 In stock! Order now!

Adobe Acrobat Pro 2017 - (Windows)

Med Adobe Acrobat Pro kan du skapa, redigera, signera digitalt och hantera PDF-dokument helt efter dina preferenser och behov. Den här versionen har livstidslicens.


Adobe Acrobat är nu molnbaserad

Nya Adobe Acrobat "Document Cloud" (DC), vad betyder det? Och är det en ny webbaserad applikation eller tjänst?

Ingen anledning att oroa sig. Allt är som det ser ut att vara, faktiskt ännu bättre än tidigare. Man kan gott tillåta sig att säga att Adobe Acrobat Pro är "Acrobat XII" eller version "12", bara med förbättrade funktioner och en mängd nya och väldigt spännande funktioner.

Själva "Document Cloud"-aspekten innebär att det finns en central plats där du som användare kan spara alla de PDF-dokument du arbetar med och samtidigt smidigt dela dokumenten med andra användare/kollegor och synkronisera till exempel med mobila enheter – samt bifoga digitala signaturer när du behöver det. När du använder en digital signatur för till exempel en kontakt kan du samtidigt alltid spåra den och undvika missbruk.

Helt konkret är "Document Cloud" närapå en genial lösning från Adobes sida som integrerar onlineverktyg- och tjänster som i hög grad hjälper både allmänna användare, medarbetare och företag med att hantera och dela viktiga PDF-dokument. Och helt centralt i Document Cloud är Adobe Acrobat som utan tvivel är den gyllene standarden för skapande, redigering och delning av PDF-dokument.

Den här versionen av Adobe Acrobat Pro är en så kallad "perpetual" licenstyp och det innebär att du köper en permanent/obegränsad licensperiod och inte ett abonnemang – du har därför bara utgiften för programmen en gång och därefter äger du det permanent. I förhållande till Adobe Acrobat Pro i "Creative Cloud"-versionen, så har du med den här versionen redan inom ett år tjänat in pengarna.

Det går inte att knyta denna produkt till Adobe ID. Denna licens kommer inte att knytas till ditt Adobe ID och ska därför inte administreras via detta. Licensen administreras istället manuellt och knyts till den enhet som den aktiveras på. Om man önskar att flytta licensen till en annan enhet ska man följa Adobes officiella vägledning för deaktivering och återaktivering av licensen på den nya enheten.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Acrobat Pro
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1,5 GHz processor
- 1 GB RAM-minne
- 4 GB hårddiskutrymme
- 1024 x 768 skärmupplösning

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
3 979,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Adobe

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10