Adobe Photoshop Elements plus Adobe Premiere Elements

Detta paket innehåller både Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements.
Regular price: 1399.0000 SEK 1399 In stock! Order now!
1 399 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

I det här paketet får du två av de mest populära redigeringsprogrammen i Adobe-serien, nämligen Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements.

För de datoranvändare som behöver en funktionsrik men användarvänlig uppsättning mjukvaruverktyg för redigering av fotografier och videor, är Adobes Photoshop Elements och Premiere Elements ett riktigt bra val. Därför borde alla som har planer på att börja arbeta med 4K-videor och avancerad bildredigering slänga ett öga på det här mjukvarupaketet som innehåller båda mjukvaruprodukterna till ett vettigt pris i förhållande till om de köps var för sig.

Följande ingår i paketet:

Adobe Photoshop Elements
Adobe Premiere Elements

Båda versionerna i det här mjukvarupaketet är till Windows och Mac. Licensnyckeln är livslång och inte bunden till ett löpande abonnemang.


Bildbehandling med Photoshop Elements

Två av de mer spännande funktionerna i Photoshop Elements är faktiskt lånade från Adobes egna Photoshop Creative Cloud, nämligen modulen ”Filter” för avlägsnande av kameraskakningar och atmosfärisk dimma. Filtret för reducering av skakningar kan hjälpa dig att rädda en bild om du i fotoögonblicket råkat hålla kameran ostadigt eller om det hänt saker i fokusområdet som normalt är en orsak till att bilden blir suddig.

På liknanden sätt kan Haze Removal, (som till mångt och mycket liknar Dehaze-verktyget som finns i Camera Raw-modulen i Creative Cloud), reducera dimma, dis eller annat i miljön som minskat fotografiets klarhet.

Photoshop Elements har också en användarvägledd redigeringsmodul som ger dig möjlighet att föra in rörelsesuddighet i bilder och en förbättrad Refine Edge-styrning som på ett intelligent sätt hjälper dig med att förstärka fint detaljerade områden, såsom hår och hud..

Photoshop Elements har under en tid använd ansiktsigenkänning som en hjälp att organisera bilder efter personer som finns på bilderna. Processen med namngivning av personer är nu okomplicerad och relativt enkel. I den nya versionen är användargränssnittet väsentligt förbättrat då de underliggande algoritmerna är mycket mer exakta – förändringarna påminner mycket om de som Adobe introducerat i Adobe Lightroom.

Det finns tre olika sätt att arbeta i Elements användargränssnitt – Quick, Guided eller Expert. Det är verkligen smidigt att kunna gå fram och tillbaka mellan dessa arbetsområden under en redigeringssession beroende på arbetsuppgiften du utför. För snabba jobb är Auto-verktygen i Quick-läget att föredra. Många gånger har Quick-arbetsområdet de funktioner som en bild behöver för att man ska kunna göra en snabb uppladdning till en hemsida eller publicering på sociala nätverk..

Om man ska dyka ner djupare i detaljerna, där mer precisa korrektioner är nödvändiga och som är ovan vid, så hjälper användarguiden (Guided) dig med att hitta rätt väg genom en mängd olika inställningar som annars skulle kräva en instruktionsvideo, en massa anteckningar och att upprepa stegen på egen hand. Det finns flera användarguider för redigeringsmoduler – smart uppdelade i Basic, Color, Black & White, Fun Edits, Special Effects och Photomerge. Till slut finns Expert-läget, som används när du vet vad du ska göra. Det läget är nästan lika funktionsrikt som de fotospecifika verktygen i Adobe Photoshop.


Premiere Elements med videoredigering har nu 4K-support

Den överordnade funktionen i den senaste versionen av Premier Elements är stödet av 4K-video. I dag finns det många kameror, även funktionskameror och drönare, som understöder 4K-video, så det var en självklar sak för Adobe att införa stöd för 4K.

Omfattande support för bildtitlar har också införts. Det går även att skapa svartvita versioner av dina videor, samtidigt som visst innehåll kan färgläggas. Att föra in bildtitlar är väldigt smidigt då Adobe lagt in mallar som du kan börja med. Härifrån kan du få dina texter att se ut som du vill, ändra titlarnas layouter eller deras bakgrund. Allt gör att dina videor ser helt professionella ut.

Liksom Photoshop Elements har Premiere Elements tre olika användargränssnitt  - Quick, Guided och Expert – men de här är strukturerade på ett lite annat sätt. Quick-läget visar guider för skapande av en redigerad video på egen hand, eller med hjälp av en mall, och för inlärning av videoredigering. Guided-läget presenterar allmänna arbetsuppgifter i mer eller mindre samma ordning som du utför dem under en redigeringssession – som börjar med att du infogar ditt material och beskärningsklipp och som avslutas med att föra in olika specialeffekter, titlar och andra särdrag.


Följande språk stöds

Windows: Engelska, Tyska, Franska, Italienska, Spanska, Svenska, Holländska.

Mac: Engelska, Franska, Tyska.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Photoshop Elements plus Adobe Premiere Elements
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 Win/Mac
- Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS 10.10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1,6 GHz processor
- 4 GB RAM-minne
- 12,5 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska, Svenska

Antal enheter: 1 PC/Mac

Varaktighet: Obegränsad livslängd

Plattform Windows, Mac

EAN: 5051254650355

Manufacturer number: 65298913

Version: 2021

Tilverkare: Adobe

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.