Adobe Photoshop Lightroom 6 für Windows & Mac

Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 1399.0000 SEK 1399 In stock! Order now!

Adobe Photoshop Lightroom 6 - | PC/Mac |

Adobe Lightroom är en omfattande mjukvarulösning för redigering, hantering, organisering och export av dina bilder och digitala fotografier. Denna version av Adobe Lightroom har en obegränsad livstid och kan installeras på Windows och Macintosh.

Lightroom är Adobes höjdpunkt beträffande mjukvara för professionell fotoutveckling, bearbetning och hantering av grafiska bilder. Adobe Lightrooms kraftfulla funktioner gör det möjligt för användaren att transformera RAW-fotografier till vackra bilder av alla slag. Ökad skärpa, kontrast, ton och balansering av vitt och färg kan justeras manuellt ned till minsta detalj, eller med användning av en omfattande rad standardinställningar. Stilformer, som svart och vitt, sepia, starkt kontrasterande färger och Velvia används med ett enda klick.


För bilder och videos

För hantering av fotografier ger Adobe Lightroom möjligheter med kataloger och uppsamlingsmöjligheter för tillgänglighet som kan ta med en eller flera bilder från olika mappar på hårddisken eller från andra medier. Bokmodulen bidrar till att enkelt upprätta fotoböcker och broschyrer som kan säkerhetskopieras som PDF-filer. Lightroom klarar att importera AVCHD-videos med tanke på konvertering till enskilda JPG-bilder för fortsatt bearbetning. Bilder med GPS-data kan visas på sin respektive plats i Google Maps.

Adobe Lightroom fungerar också som ett effektivt organiseringsprogram för dina fotografier och bilder. Du kan ordna foton så att det passar dina behov via en intuitiv mappbaserad datastruktur. Adobe Lightroom ger dig möjlighet att lagra dina bilder på diverse lagringsmedia och programmet lagrar förhandsvisningar med låg upplösning för varje bild i sin centrala databas så att det är möjligt för dig att navigera bland bilder och fotografier även om originalfilerna är offline.  Du kommer att kunna söka dina bilder utifrån vilka kriterier som helst och accelerera processen för att lokalisera en specifik bild.

Bildformat: Camera Raw, DNG, TIFF, JPG, Photoshop (PSD) med flera.

Videoformat: AVI, MOV, MP4 med flera.


Filformat stöds

Adobe Lightroom stödjer följande filformat:

DNG, TIFF, JPG, PSD, CMYK filer, PNG, AVI, MOV, MP4, AVCHD

Följande filformat stöds INTE av Adobe Lightroom:

Adobe Illustrator
Nikon scanner NEF
Filer med dimensioner större än 65 000 pixlar
Stödjande kamera modeller
Med funktionen Adobe Camera Raw kan Adobe Lightroom hantera en rad raw-filer från utvalda kameramodeller. Följande modeller stöds i Adobe Lightroom:

Om du upplever problem med att importera raw-filer rekommenderar vi att du konverterar dem till filformatet DNG med hjälp av ett gratis verktyg tillhandahållet av Adobe - läs mer här.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Photoshop Lightroom
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows och Macintosh
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Engelska, Svenska


Systemkrav

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD processor med 64-bit
- 2 GB RAM-minne
- 2 GB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista

Minimum styresystem: Mac OS 10.8 och nyare versioner

- Intel multicore 64-bit processor
- 2 GB RAM-minne
- 5 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
1 399,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska, Svenska

Tillverkare: Adobe

Typ av licens: 1 PC/Mac

Licensperiod: Obegränsad livslängd