Affärsprogramvara för företag

Att säkra ditt företag har aldrig varit viktigare än nu. Företag är särskilt utsatta eftersom information, e-post och annan information oftast är tillgänglig på Internet. Vanligtvis är företaget registrerat på många olika webbplatser för marknadsföring och andra initiativ. Dessutom har företagets anställda ofta tillgång till en bärbar dator eller använder sin arbetsdator för annat än bara arbete. Därför är du särskilt utsatt för säkerhetsbrister i företaget, både när det gäller e-post eller annan programvara installerad på företagets datorer.

På e-Gear.se arbetar vi kontinuerligt med små och medelstora företag som vill ha en säkerhetslösning för sin verksamhet. Ett av de viktigaste områdena som företag ofta prioriterar är att kunna hantera en lösning på alla affärsenheter och här rekommenderar vi BullGuard small office Security som gör det möjligt för företaget att hantera alla installationer från en enda administratörsdator. Med BullGuard small office Security kan du täcka från 10 till 50 enheter i företaget. Behöver en mindre lösning, naturligtvis erbjuder vi också detta. Om du har några frågor om vilken lösning du ska välja, skriv gärna till [email protected]

Resultat

Sortera på
  1. Skydda dina affärsenheter från ransomware, skadlig kod och hackare.
    √ I lager
    489 SEK Inkl Moms

    Varaktighet: 1 till 3 år

    Antal enheter: 1 till 20 enheter

Affärsprogramvara i denna kategori är vanligtvis mjukvara som används för affärsändamål. Termen företagsprogramvara eller affärsprogramvara används främst för att definiera programvara som hjälper företag i deras dagliga arbetsprocesser och uppnå specifika mål genom den programvaran. I denna kategori har vi sammanställt programvaran som vi erbjuder små och medelstora företag. Det är inte särskilt utvecklad mjukvara som kan anpassas specifikt till det enskilda företaget.

Det är mjukvara som har utformats utifrån ett antal principer som hjälper till att möta de breda och allmänna behoven hos företag över hela världen.

Affärsprogramvara (eller en affärsapplikation) är all programvara eller uppsättning datorprogram som används av affärsanvändare för att utföra olika affärsfunktioner. Dessa affärsapplikationer används för att öka produktiviteten, för att mäta produktiviteten och för att utföra andra affärsfunktioner korrekt. Sammantaget kommer företagsprogramvara sannolikt att utvecklas för att tillgodose behoven hos en viss verksamhet och kan därför inte enkelt överföras till en annan affärsmiljö om dess natur och drift är identiska.

Det är viktigt att komma ihåg när du driver en SME-verksamhet, så det är avgörande att du har rätt programvara och inte minst säkerhet om du ska vara effektiv och ansvarig gentemot dina kunder. Här är programvara som Microsoft 365-familjen ett bra exempel på hur företag har omfamnat denna produkt. I familjen har du 1 administratörsanvändare som kan hantera upp till 30 installationer på olika enheter i företaget. Detta innebär att med 1 licens kan du faktiskt täcka ett litet kontor med 4 personer och alla deras enheter. Det är inte bara effektivt utan billigt!

Om du tittar på säkerhet i ett litet, medium eller stort är det avgörande att skadliga hackare inte får tillgång till företaget eller känslig information om kunder och mer. Det är därför BullGuard nu har gjort Bullguard Small Office Security för små och medelstora företag. Det är perfekt för dig som har 10 - 50 enheter i företaget, men vill ha ett enkelt och hanterbart säkerhetssystem i företaget.

Är ditt företag lite mer kreativt (och det behöver inte vara för att ditt företag är en designstudio) och skulle vilja kunna sammanställa bilder för dina sociala medier, kanske jobba med video för din YouTube-kanal eller jobba lite mer med annonser i pdf, som du kan skicka till återförsäljare etc. Då är Adobe Creative Cloud för team definitivt rätt val.