Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 299.0000 SEK 299 In stock! Order now!

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2020 - 3 enheter

Kaspersky Internet Security är ett mycket stort säkerhetspaket som hjälper dig att skydda din Windows-baserade dator, din Macintosh-dator, din mobiltelefon och Android-surfplatta (dock ej iPad eller iPhone) – 3 enheter kan skyddas med den här versionen av Kaspersky.

Kaspersky Internet Security Multi-Device innehåller följande funktioner:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsskanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknologi
Systemövervakning
Gamer-läge
Brandvägg
Safe Money
Virtuellt tangentbord
Föräldrakontroll
Identitetsskydd
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontroll
Kan installeras på Mac och Android

Till din Windows-baserade dator får du Kaspersky Internet Security som består av ett allomfattande realtidsskydd för alla dina filer, nedladdningar och inkommande e-post i inkorgen. En molnbaserad övervakning av din dator hjälper till att blockera de senaste hoten innan de kan åstadkomma några skador. Varje gång du besöker en hemsida kontrollerar Kaspersky Internet Securitys inbyggda säkerhetsverktyg om hemsidan är äkta och inte falsk – t. ex. om den använder phishing-metoder för att stjäla personuppgifter eller liknande. En 2-vägs brandvägg blockerar nätverksangrepp och hackare. Till inkorgen får du ett spamfilter som sorterar bort spam. Dessutom medföljer ett skydd för de yngre datoranvändarna i form av en modul för föräldrakontroll.

Till din Macintosh-baserade dator får du Kaspersky Internet Security till Mac som är den senaste satsningen inom säkerhetspaket för Macintosh från Kaspersky. Programmet innehåller nästan samma funktioner som till Windows.

Till din mobiltelefon får du Kaspersky Internet Security för Android som ser till att skydda mobiltelefoner med Windows Mobile, Symbian, BlackBerry och Android-operativsystemen – dessvärre stöds ännu inte iOS. Kaspersky Mobile Security har en realtidsvirusskanner, en avancerad brandvägg och det är möjligt att blockera oönskade samtal och SMS-meddelanden från specifika eller okända nummer. Modulen Privacy Mode döljer de kontakter, samtal, SMS-meddelanden som du specificerar. Om din mobiltelefon blir stulen kan programmet ge dig de exakta koordinaterna på Google Map - du kan dessutom inaktivera eller radera allt innehåll på din mobiltelefon, om SIM-kortet avlägsnas, via fjärrstyrning.

Det praktiska med Kaspersky är att du själv kan välja vilka enheter du vill skydda. Om du köper den här versionen för 3 enheter av Kaspersky Internet Security Multi-Device, kan du fritt välja om du t. ex. önskar skydda din PC, Macintosh och en Android-enhet – eller så kan du aktivera 3-versionen av Kaspersky Internet Security. En kombination av 3 enheter som matchar dina behov. Med hänsyn till leveransen skickas alla relevanta nedladdningslänkar tillsammans med ditt kvitto, och instruktioner om hur du genomför installationen.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Internet Security Multi-Device
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 3 enheter
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 480 MB hårddiskutrymme

Minsta systemkrav: Mac OS X 10.6 eller senare

- Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 480 MB hårddiskutrymme

Android: Android 2.3 eller senare
Levereras via e-post
299,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Kaspersky

Typ av licens: 3 enheter

Plattform: Windows, Mac, Android