Ashampoo Office 8

Det är allt som en kontorssvit ska vara: kraftfull och helt kompatibel med Microsoft!
Regular price: 459.0000 SEK 459 In stock! Order now!
459 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Vi känner alla till Microsoft Office, men känner du till ett billigt alternativ som fortfarande är fullt kompatibelt med de klassiska Microsoft-formaten? Ett paket utan kompromisser och utan en brant inlärningskurva? Office 2018 är det snabbaste sättet att skapa dokument, kalkylark och presentationer med alla funktioner som de förväntar sig från en flygklar kontorssvit. Denna styrka är tätt packad i ett ultimat kontopaket!


Full kompatibilitet med Microsoft Office-dokument från version 6.0 till 2016
Nytt bandgränssnitt ger snabb åtkomst till alla funktioner
Stöder bärbara flash-enhetsinstallationer


Microsoft Office eller Ashampoo Office 2018 - två kontorssviter, ett format!


Spara själv besväret med att manuellt importera och exportera: Office 2018 använder också Microsoft Office-standarderna DOCX, XLSX och PPTS. Detta innebär att du kan redigera dina dokument direkt i Microsoft Office utan att behöva konvertera medan du behåller den ursprungliga designen.


Använd den på upp till 5 datorer i ditt hushåll
Om du kör Office 2018 hemma kan det köras på upp till 5 datorer! En enda licens räcker för en hel familj. Om du använder programmet kommersiellt är det en licens per installation.


Det blir inte lättare: det nya bandgränssnittet i Office 2018
Det moderna bandgränssnittet gör många funktioner lättillgängliga för användaren. Dessutom ger bandgränssnittet dig fortfarande åtkomst till alla funktioner via de klassiska menyerna. Detta gör övergången från det klassiska användargränssnittet till det nya enkelt. Om du inte vill byta är det gamla användargränssnittet fortfarande kvar. Det är ditt val!


Perfekt ordbehandling: TextMaker 2018
TextMaker 2018 är den moderna ordbehandlingen för alla dokumenttyper - gratulationskort, broschyrer, företagsbrev eller hela skoluppdrag. Det unika elementläget låter dig fritt placera grafik, ritningar och text i ditt dokument. Ordräkningen hjälper dig att matcha kraven och det inbyggda stödet från DOCX gör att du alltid kan arbeta med Microsoft Word. Färdiga dokument kan inte bara skrivas ut utan också exporteras som PDF eller e-böcker.


Professionella kalkylblad: PlanMaker 2018


Den kraftfulla PlanMaker 2018 gör det enkelt att utföra beräkningar och skapa tabeller och diagram. Från enkla scheman till omfattande ekonomisk planering i ditt företag kommer PlanMaker att hjälpa dig. Syntax-understrukning och formulärvalidering hjälper dig att snabbt undvika fel. Med över 350 inbyggda beräkningar, enkel tabellhantering och stöd för stora kalkylark med över 1 miljon rader och svängbara tabeller kan PlanMaker 2018 utföra valfri beräkning. Och program använder XLSX - samma format som Microsoft Excel!


Öppna, redigera och spara Microsoft Excel med PlanMaker


Förtrollande presentationer: Presentationer 2018


Använd Presentationer 2018 för att skapa presentationer som alltid imponerar. Otroliga animationer och bildövergångar hjälper dig tillsammans med oöverträffad masterkontroll för att utföra något projekt. Skapa en myriad av flera variabler, master-layouter med flera klick. Detta garanterar inte bara att dina bilder har ett jämnt utseende, utan garanterar också full kompatibilitet med PowerPoint. Många anpassningsbara mallar är bara ett klick bort. Krydda dina presentationer med grafik, diagram, ljud, videor och animationer. Eftersom Presentationer använder standard PPTX-format är det enkelt att arbeta med PowerPoint.


Låt dina dokument tala sitt eget språk: med intuitiv hantering, ett enormt antal funktioner och utmärkta prestanda ger Office 2018 fantastiska resultat!

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet för företag / 5 enheter för privatpersoner

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Version: 8

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.