Ashampoo Winoptimizer

Maximal prestanda genom systemoptimering av ditt Windows
Regular price: 409.0000 SEK 409 In stock! Order now!
409 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Ger en grundlig ökning av din Windows-installation


Perfekt för Windows 10!


Windows är bra - men det kan faktiskt bli bättre! Med WinOptimizer 18 kan du öka prestandan i din nuvarande Windows-installation! Operativsystem tenderar i allmänhet att avta med tiden. Detta beror ofta på fel och dina fönster blir röriga med värdelösa filer från många av de andra programmen du installerar.


Winoptimizer har en enkel och mycket förståelig användarlayout, så alla har möjlighet att göra grundläggande sanering i systemfiler och mycket mer.
Med winoptimzer får du följande fördelar:


Systemoptimering, djup rengöring och diagnostik i ett program!
Det helt nya defragmenteringsverktyget förbrukar inte systemresurser
Kombinera tillgängligt utrymme med defragmenteringsverktyget
Omfattande enhetsanalys och hårdvaruöversikt med defragmenteringsverktyget
Smarta riktmärken ger större översikt och snabbare teståtkomst
Förbättrade systemdetaljer med optimerat hårdvarukännande
Alla rengöringsfunktioner är uppdaterade
Fullt stöd för Microsoft Edge Chromium
Den nya Internet Cleaner-algoritmen ger förbättrad borttagning av webbsökning
Enhanced Browser Extension Manager
Mer information om installerad maskinvara via systemanalysen
Snabbare uppstart av modulen
Detaljerade analysloggar


Genvägen till ett bättre Windows!Med WinOptimizer bli av med oönskade data, till exempel webbsökningar, fixa registerfel, ta bort skadade genvägar och inaktivera onödiga tjänster, som bland annat hjälper till att bromsa installationen. WinOptimizer är utformad för att säkerställa din prestanda, säkerhet och stabilitet!


Optimera dina säkerhets-, system- och autostartinställningar med ett enda klick! Återställ dina systemresurser och njut av snabbare starttider och en trevlig Windows-upplevelse tack vare mer tillgängligt minne. Naturligtvis är alla funktioner framtidssäkra och redo för de senaste Windows-uppdateringarna.


Kan installeras på upp till 10 datorer i ditt hushåll


Med en enda licens för WinOptimizer har du möjlighet att installera programvaran på upp till 10 datorer! Köp en gång och låt hela familjen vara ny i ett mer sömlöst, snabbare och säkrare Windows-system!


Snabbare översiktWinOptimizer är det snabbaste sättet att få en detaljerad bild av ditt system samt omedelbar tillgång till viktiga funktioner. "Rengör, optimera och få viktig information om dina system". Du får alltid de senaste detaljerna om dessa viktiga uppgifter - inklusive full funktion åtkomst! Det finns inte längre något behov av att manuellt öppna moduler och radera individuellt! Du hittar värdefulla detaljer som statusuppdateringar på dina poster, installationer, tvivelaktiga tjänster eller sekretesshot, allt fint anordnat i den nya instrumentpanelen.


Säg nej tack till oönskade webbläsarförlängningarWebbläsare är inte bara ditt fönster mot Internet, utan hotas av skadliga tillägg som korroderar din dator eller spionerar på dig. Du känner förmodligen till verktygsfält, men chansen att du är medveten om alla tillägg installerade i din webbläsare är ofta mycket mindre. Adons kan installeras i din webbläsare som erbjuder lite eller ingenting men hotar prestanda och din integritet. Många lyckas till och med hålla sig dolda från webbläsarens installerade tilläggslistor! Browser Extension Manager slutar detta. Den visar alla installerade tillägg i dina webbläsare och ger dig valet att ta bort dem vid behov! Det tar bara ett enda klick för att ta bort skadliga tillägg från dina webbläsare och göra surfa på webben lite säkrare!


Ger en starkare dator


Winoptimizer är synonymt med högt nyttjevärde och enkel hantering. Om du väljer att köpa UnInstaller är du ännu bättre när det gäller att optimera din Windows-installation. Avinstallerare raderar program ner till den sista byten. Ta bort oönskade programvaruinstallationer med djup rengöring på flera nivåer! Endast ett helt uppdaterat system garanterar hastighet och säkerhet. Så med ett enda paket är du säker på att få full optimering av din Windows-installation och ännu viktigare se till att du har tagit bort dina program helt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Skärmupplösning på 1024x768 eller högre.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet för företag / 10 enheter för privatpersoner

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Version: 19

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.