Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!

Audials Moviebox

Med Audials Moviebox kan du spela in och ladda ner film från filmportaler och VoD (Video on Demand)-filmtjänster för att sedan spara filmerna på din hårddisk i valfritt videoformat. En perfekt mjukvarulösning för gratis film.

Om du t. ex. prenumererar på en onlinetjänst, såsom Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, YouBio eller liknande, så kan du enkelt använda Audials Moviebox för att spela in de filmer och TV-serier du streamar till din dator eller TV. Audials Moviebox är ett smart sätt att bygga ut filmsamlingen och spara dem i videoformat som MP4, WMV, H.264, 3GP, MKV osv. – som sedan kan spelas upp på din dator, överföras till din iPhone, iPad eller koperade till en DVD eller Blu-ray.

Vi rekommenderar att du inte använder din dator för andra uppgifter medan du laddar ner från t. ex. Netflix eller liknande.


Spela in film med bara ett klick

I Audials Moviebox är de mest populära filmtjänsterna och videoportalerna redan förkonfigurerade för optimal inspelning. Du behöver bara klicka på den önskade onlinetjänsten så sparar Audials Movieox automatiskt den uppspelade filmen/videon i rätt format för avspelning på din dator eller mobila enhet. Med Audials Moviebox kan du spela in från alla typer av onlinevideor och filmer. Utan att tappa kvalitet från originalupplösningen sparar Audials Moviebox videor och film från alla källor, som en 100 % laglig kopia.

Du kan spela in film i HD från VoD-betalningstjänster, samt musikvideor från videoportaler eller videor och TV-serie från TV-mediacenter utan att förlora i kvalitet, för filerna sparas i önskat filformat. Film kan också spelas upp via DVD från en lista i hög kvalitet.

Audials Moviebox har ett smart kommersiellt blockeringsprogram så att reklam som spelas in i stort sett kan undvikas – så du kan spela in film och videor utan reklam. Programmet kan även ordna bildhastigheten i streamade filmer/videor, genom att ge en varning på skärmen. FPS (Frames Per Second)-inställningen ändras och inspelningen blir perfekt utan att kvaliteten påverkas.

Film som spelas in från VoD-tjänster utrustas med titel, genre, år, skådespelare, regissör, producent, produktionsföretag och ursprungsland, utöver all annan information. Använder du redigeringsprogrammet i Audials Moviebox kan du manuellt göra ändringar i informationen närsomhelst, och den läggs automatiskt till.


Konvertera musik och film

I ”Universal Converter”-delen i Audials Moviebox kan du arbeta med Converter- eller Copy DVD-funktionen, varav den sista låter dig kopiera innehållet på en DVD och spara det på din dator. Converter låter dig konvertera de filmer som du vill bearbeta, till filformat som AVI, WMV, MP3, WAV, MOV och MKV.

När du konverterar en fil, kan du bestämma utformatet och ändå extrahera ljudspåret från filmen/videon. Audials Moviebox låter dig välja lagringsplats, vartefter du trycker på Start-knappen för att ändra dina filer till det filformat du har användning av.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Audials Moviebox
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 100 MB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
209,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Audials

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10