Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 389.0000 SEK 389 In stock! Order now!

Audials One 2018

Audials One är den ultimata mjukvarulösning för att ladda ner den senaste musiken och storfilmar från internet till din dator helt gratis.

Först och främst hjälper Audials One att ta bort de avskydda DRM-restriktionerna från musik och filmer. Du kan samtidigt med avlägsnandet av DRM konvertera musik och filmer till de format du vill - Audials One stöder allt från AVI, MP4, MKV till MP3, WMA och AAC samt många fler filformat.

Audials One kan också utöka din musiksamling genom att ladda ner den spelade musiken i Spotify, last.fm och alla typer av online-musiktjänster som strömmer musik till datorn. Du kan fritt lagra musik i en egenvald filformat som MP3 eller WMA.

Förutom nedladdning av musik, Audials One är specifikt utvecklat för att ladda ner filmer och videos från online VoD (Video on Demand)-tjänster som Netflix, HBO Nordic, Lovefilm, Hulu, TV2 Play, Viaplay och många andra tjänster. Du kan fritt spara filmen i en egenvald videoformat som t.ex. MP4 eller AVI.

Nedladdade musik och filmer kan Audials One konvertera till en filformat så att du kan omedelbart överföra ditt innehåll till t.ex. din iPhone, MP4-spelare, MP3-spelare eller andra elektroniska enheter.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Audials One
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel Pentium eller AMD processor
- 128 MB RAM-minne
- 100 MB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
389,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Audials

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10