Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 509.0000 SEK 509 In stock! Order now!

Avast Business Antivirus Pro Plus

Antivirus, brandvägg, antispam och många andra säkerhetsfunktioner till din verksamhets datorer.

Denne produkt är prissatt för en användare under ett års tid. Vänligen kontakta oss för ett erbjudande på det antalet installationer som du är i behov av. e-Gear.se är en Avast Premier partner och våra supportanställda har certifierad Avast-utbildning och kan ge rådgivning precis utifrån dina behov – kontakta oss på:

Telefon: +45 7174 7972
E-mail: [email protected]


Introduktion till Avast Business Antivirus

Säkerhetsprodukter som kallar sig själva för antivirus har vanligtvis enbart de essentiella kärnfunktionerna, men Avast Business Antivirus är ett sällsynt undantag med nästan lika många funktionaliteter som många kompletta säkerhetsenheter.

Det finns exempelvis kärn-antivirusscannern, beteendeövervakning och real-time fil-, mejl- och neddladningsscanner. Du får också en intelligent brandvägg, ett spamfilter plus smartblockering av ondsinta URL-adresser. För att inte nämnda en Wi-Fi inspektör som är på utkik efter nätverkssårbarheter, en sandbox som kör tvivelaktiga applikationer i isolerade miljöer och som skyddar resten av din dator samt en uppstartningsbar räddningsmiljö som hjälper till med att ta bort de mest envisa och svåra hoten.

Om du behöver mer kraft expanderas Avast Business Antivirus Pro paketet med automatiska uppdateringar av vanlig sotfware, en säker databorttagare m.m. Helt konkret så innehåller Avast Business Antivirus följande funktioner:

Antivirus
CyberCapture
Brandvägg
Beteendesköld
Webbsköld
Mejlsköld
Anti-spam
Smartscanning
Sandlåda
Wi-Fi inspektör
Real Site
Räddningsdisk

Installationen är hur lätt som helst. Ladda ner, kör installationsfilen och gå igenom guiden. Inom mindre än en minut är det färdigt.

Kompabilitet är också en fördel med paketet som fortfarande blir installerat på alltifrån Windows XP SP3 och nyare, samt Windows Server 2008 R2 och MacOS 10.0 och senare.

Avast Business Antivirus använder samma användarvänliga interface som hemanvändarprodukterna i Avast-serien.

Levereras via e-post
509,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Avast

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac