Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!

Avast Premium Security 2020 - 1 enhet

Avast Premium Security är en omfattande säkerhetslösning, som täcker in alla områden på din dator och i din privatlivssfär som kräver säkerhetsåtgärder för att undvika olika typer av missbruk och angrepp.

Med andra ord innehåller Avast Premium Security en modul till antivirus, en tvåvägs-brandvägg, antispam till din inkorg, en antispyware-modul samt skanningsmetoder för att upptäcka latenta hot och potentiella säkerhetshål. Allt som allt innehåller Avast Premium Security följande moduler:
 
Antivirus
Anti-malware
Skanning efter föråldrad mjukvara
Skanning efter nätverkshot
Skanning efter prestandaproblem
Säker zon
Rensning av webbläsare
Fjärrstyrning
Säkerhetskopia
Sandbox
Brandvägg
Antispam
Lösenordshanterare

Den grundläggande antivirusteknologin i Avast är prisvinnande och blir ofta erkänd genom topplaceringar hos oberoende testlaboratorier som är specialiserade på tester av säkerhetsprodukter. Antivirusmodulen skyddar i ”realtid” (alltid aktivt skydd) och olika skanningsmetoder är tillgängliga för både ditt datorsystem och flyttbara enheter som exempelvis USB-minnen och externa hårddiskar.

Utöver detta utgör den integrerade tvåvägs-brandväggen en sköld mot hackare och skyddar din onlineidentitet (känsliga personuppgifter) mot bedrägeri och andra sorters missbruk. Dessutom ger Avast skydd åt din e-postklient via antispam-modulen, en effektiv modul som stoppar alla klassiska spammail och även mer raffinerad phishing och blockerar även opålitliga avsändare i Microsoft Outlook och på POP3/IMAP-servrar.

Maximal säkerhet för ditt arbete uppnås genom virtualiseringsfunktionen. Den går under namnet ”Sandlåda” och är en miljö som du kan använda för att öppna applikationer, eller hemsidor, som du inte litar på. I denna säkra miljö kan du riskfritt öppna applikationer och stänga processer utan att det påverkar någonting utanför den säkra miljön – ett slags testlaboratorium.

I tillägg till det andra har du även fått med modulen Säker zon som du snabbt kommer att börja uppskatta eftersom den fungerar som ett isolerat webbläsarfönster för onlineshopping och användande av internetbank. Dina transaktioner skyddas och din aktivitet kan inte spåras av tredje part.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avast Premium Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 100 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
209,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

209,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Avast

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10