Avast Premium Security 2020

Regular price: 279.0000 SEK 279 In stock! Order now!
279 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

279 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Avast Premium Security är en omfattande säkerhetslösning, som täcker in alla områden på din dator och i din privatlivssfär som kräver säkerhetsåtgärder för att undvika olika typer av missbruk och angrepp.

Med andra ord innehåller Avast Premium Security en modul till antivirus, en tvåvägs-brandvägg, antispam till din inkorg, en antispyware-modul samt skanningsmetoder för att upptäcka latenta hot och potentiella säkerhetshål. Allt som allt innehåller Avast Premium Security följande moduler:
 
Antivirus
Anti-malware
Skanning efter föråldrad mjukvara
Skanning efter nätverkshot
Skanning efter prestandaproblem
Säker zon
Rensning av webbläsare
Fjärrstyrning
Säkerhetskopia
Sandbox
Brandvägg
Antispam
Lösenordshanterare

Den grundläggande antivirusteknologin i Avast är prisvinnande och blir ofta erkänd genom topplaceringar hos oberoende testlaboratorier som är specialiserade på tester av säkerhetsprodukter. Antivirusmodulen skyddar i ”realtid” (alltid aktivt skydd) och olika skanningsmetoder är tillgängliga för både ditt datorsystem och flyttbara enheter som exempelvis USB-minnen och externa hårddiskar.

Utöver detta utgör den integrerade tvåvägs-brandväggen en sköld mot hackare och skyddar din onlineidentitet (känsliga personuppgifter) mot bedrägeri och andra sorters missbruk. Dessutom ger Avast skydd åt din e-postklient via antispam-modulen, en effektiv modul som stoppar alla klassiska spammail och även mer raffinerad phishing och blockerar även opålitliga avsändare i Microsoft Outlook och på POP3/IMAP-servrar.

Maximal säkerhet för ditt arbete uppnås genom virtualiseringsfunktionen. Den går under namnet ”Sandlåda” och är en miljö som du kan använda för att öppna applikationer, eller hemsidor, som du inte litar på. I denna säkra miljö kan du riskfritt öppna applikationer och stänga processer utan att det påverkar någonting utanför den säkra miljön – ett slags testlaboratorium.

I tillägg till det andra har du även fått med modulen Säker zon som du snabbt kommer att börja uppskatta eftersom den fungerar som ett isolerat webbläsarfönster för onlineshopping och användande av internetbank. Dina transaktioner skyddas och din aktivitet kan inte spåras av tredje part.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avast Premium Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 100 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

EAN: 4017404032168

Manufacturer number: 03216

Version: - 1 enhet

Tilverkare: avast.html" > Avast

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.