Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 299.0000 SEK 299 In stock! Order now!

Avast Internet Security 2019 - 3 PC / 1 år

Avast Internet Security är ett kompetent säkerhetspaket, som används av både privatpersoner och större organisationer för att skydda mot virus och andra hot online. Den här versionen av Avast Internet Security är på svenska och kan installeras på upp till 3 datorer i samma hushåll.

En bra anledning att välja Avast Internet Security, eller andra mjukvaror från Avast, är den prisbelönta teknologin som är kärnan i mjukvaran. Oberoende analysinstitut och testverksamheter som Virus Bulletin, AV-Comparatives och Westcoast Labs har åtskilliga gånger gett Avasts mjukvaror toppbetyg - eftersom teknologin i alla Avasts mjukvaror är densamma, därför är du helt rätt ute med Avast Internet Security.

Med Avast Internet Security får du följande funktioner:

Antivirus
Anti-malware
Skanning efter föråldrad mjukvara
Skanning efter nätverkshot
Skanning efter prestandaproblem
Säker zon
Rensning av webbläsare
Fjärrstyrning
Säkerhetskopia
Sandbox
Brandvägg
Antispam
Lösenordshanterare

Den centrala modulen i Avast Internet Security är virusskannaren, som är framtagen för att bekämpa virus, spyware, rootkits, malware och alla typer av infektioner som kan skada din dator. Som antivirusprogram är Avast Internet Security helt anpassat efter gällande krav i säkerhetsbranschen – ett skydd i realtid som ser till att kontrollera filer och data du laddar ner eller på annat sätt överför till din dator.

Du kan alltid starta manuell skanning av din dator, eller ställa in Avast Internet Security till att genomföra schemalagda skanningar – t ex varje fredag klockan tre. Tillsammans med Avast Internet Security får du en rad andra praktiska funktioner som uppdatering av all installerad mjukvara, rensning av din webbläsare och mycket mer.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avast Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8.1 och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 100 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Avast

Typ av licens: 3 PC

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10