Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 219.0000 SEK 219 In stock! Order now!

Avast Pro Antivirus - 1 enhet

Om du är ute efter ett effektivt och prisbelönat antivirusprogram, är Avast Pro Antivirus rätt väg att gå. Programmet är på svenska och använder väldigt få resurser i Microsoft Windows.

Tekniken som Avast Pro Antivirus bygger på har vunnit ett flertal priser och blivit omtalat av oberoende analysinstitut och testverksamheter som Virus Bulletin, AV-Comparatives och Westcoast Labs som en självklar kandidat till bäst i test. Vanligtvis får alla produkter från avast! höga poäng i olika oberoende tester och analyser - det ger dig en garanti på att det rör sig om ett bra antivirusprogram.

Med Avast Pro Antivirus får du följande funktioner:

Antivirus
Anti-malware
Skanning efter föråldrad mjukvara
Skanning efter nätverkshot
Skanning efter prestandaproblem
Säker zon
Rensning av webbläsare
Fjärrstyrning
Säkerhetskopia
Sandbox
Lösenordshanterare

Virusskannaren i Avast Pro är alltid uppdaterad med de senaste virusdefinitionerna och därför är den alltid redo att upptäcka förekomsten av virus, spyware, rootkits, malware, trojanska hästar och alla andra elakartade infektioner. Varje gång du laddar ner eller överför data till din dator kommer Avast Pro Antivirus att skanna datat – om det finns indikationer på virus eller någon annan typ av malware i någon del av datat kommer överföringen omedelbart att blockeras.

Modulerna Säker zon och Sandbox hjälper till att hantera praktiska uppgifter. Säker zon ser till att skydda dina personuppgifter varje gång du handlar online eller loggar in på din internetbank. Sandbox låter dig öppna program i en säker miljö, om de skulle visa sig vara infekterade är resten av ditt system säkert.

Utöver det har du möjlighet att använda den avancerade skanningsmetoden i Avast till att leta efter t ex föråldrade mjukvaror som bör uppdateras omedelbart för att undvika säkerhetshål som hackare eller cyberkriminella kan använda för att få tillgång till din dator.

På samma vis kan skanningsmetoden användas till att undersöka om din dator är utsatt för nätverkshot som t ex felaktig inställning av säkerhetsnivån på din router vilket gör den lätt att få tillgång till. Det är också möjligt att skanna efter prestandaproblem i förbindelse till systeminställningarna i Windows. Du får möjlighet att hantera problemen och kan därigenom göra att din dator återfår prestanda och hastighet.


Specifikationer

- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 100 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
219,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Avast

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10