Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 359.0000 SEK 359 In stock! Order now!

Avast SecureLine VPN 2020 - 5 enheter

Skydda din internet-förbindelse och se till så att hackare och annonsörer inte kan övervaka vad du tar dig till online med Avast SecureLine VPN.

Avast SecureLine VPN är en säker VPN-lösning som du kan använda till Windows, Mac, Android och iOS enheterna iPad och iPhone.


Varför bör man använda en VPN som SecureLine?

En VPN är en säkerhetsåtgärd som säkrar dina digitala enheter mot missbruk online, övervakning samt döljer din aktivitet online så att andra inte kan följa ditt privatliv. Det finns även en rad andra fördelar med en VPN som bland annat gör så att du kan få tillgång till hemsidor som normalt sätt är blockerade till bestämda geografiska områden såsom exempelvis Netflix.com osv.

Här är en översikt över några av de fördelarna som Avast SecureLine VPN erbjuder dig:

- 100 % sekretess och förmågan att dölja all din aktivitet online för internetleverantörer, annonsörer, arbetsgivare osv.

- 100 % säker internet-förbindelse så att du tryggt kan gå online på Wi-Fi-nätverk på kaffebarer, flygplatser, tågstationer och liknande platser med offentliga Wi-Fi Hotspots.

- Tillgång till allt online innehåll som tidigare var blockerat – denne VPN-lösning kan förbigå innehållsblockeringar för dig, så att du kan se dina föredragna serier när det passar dig.

- En blixtsnabb VPN med tillgång till snabbare servrar i hela världen.


Hur fungerar Avast SecureLine VPN?

Användargränssnittet är mycket enkelt att använda. Du köper ett abonnemang till denne VPN som har en varaktighet på 12 månader från och med den dagen då du aktiverar produktnyckeln, och du kan installera denne VPN på 5 enheter i ditt hushåll oavsett styrsystem, dvs. Windows, Mac, Android och iOS.

Det finns ingen bindningstid eller automatisk förnyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnemang löper ut kan du alltid välja att förnya det genom att köpa en förlängning i vår webbutik.

Levereras via e-post
359 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

359 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Avast

Typ av licens: 5 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android