AVG AntiVirus

Regular price: 289.0000 SEK 289 In stock! Order now!
289 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

289 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Antivirus är ett välkänt antivirusprogram som skyddar och säkrar din dator mot alla typer av virus, malware och rootkits. Denna version av AVG Antivirus är på danska och inriktad mot datoranvändare som vill ha en hög grad av säkerhet och användarvänlighet.

AVG AntiVirus är ett av de mest populära antivirusprogrammen i världen och programvaran lever upp till både privata datoranvändares och företags förväntningar – kort sagt är AVG AntiVirus ett förträffligt, svenskspråkigt antivirusprogram med ett förnuftigt pris.


Vilka fördelar du får med AVG Antivirus?

Antivirus
Nätsköld
Länkskydd
Filmakulering
Datakryptering
Identitetsskydd

Som antivirusprogram använder AVG Antivirus flera lager av skydd. Det första lagret av programmet är den traditionella antivirusmodul som upptäcker och igenkänner virushot genom att matcha deras beteende eller arbetsområde mot en online-databas som innehåller alla kända hot. Denna databas, som upprätthålls av AVG, säkrar också din dator mot spyware, adware och nätfiske infektioner som är ute efter att stjäla personlig information från användaren.

Nästa lager är modulen AVG Resident Shield, som hindrar användaren både från att ladda ner och öppna malware-infekterade filer. Varje dag släpper hackare och ondsinnade cyberbrottslingar nya virus och malware hot loss på internet eller via falska e-postmeddelanden, och dessa hot registreras i t.ex. traditionella online-databaser först efter några timmar eller dagar. AVG går ett steg längre och samlar in data om de senaste hoten från ett stort nätverk av användare som har valt att dela denna information med AVG - här är det viktigt att nämna att det inte finns någon kontroll av användaraktivitet, utan helt enkelt övervakning och registrering av virusattacksförsök på användarens dator eller andra registrerade hotscenarier.

Så snart ett helt nytt hot uppstår kommer AVG upptäcka hotet i sin online-databas och automatiskt skicka säkerhetsuppdateringar till alla abonnemang i sina säkerhetsprogram. Som användare märker du ofta inte dessa säkerhetsuppdateringar, eller så kan ett litet popup-fönster komma att be dig bekräfta att nya uppdateringar kan installeras i AVG Antivirus eller motsvarande version av AVG-program.

I relation till användarvänligheten så gör AVG Antivirus mycket för att inte fungera som ett störande element. AVG Antivirus arbetar tyst i verktygsfältet och väntar på datorn att bli passiv, och sedan körs en scan i de perioder då man ändå inte aktivt arbetar med datorn. AVG Antivirus är så intelligent utformat att om programmet redan har skannat en specifik fil så kommer den inte skanna filen igen, så länge inga ändringar görs till filen eller relaterade filer.

På sociala plattformar som Facebook och Twitter kommer AVG Antivirus granska och skanna länkar som syns t.ex. på din Facebook-vägg -den aktuella modulen heter "AVG Social Networking Protection" och den aktiveras vid själva installationen av AVG Antivirus (du kan alltid avaktivera den om du vill).

När du använder en sökmotor på Internet, t.ex. Google.se, AVG Antivirus kommer också hjälpa dig att välja säkra sökresultat. Bredvid varje sökresultat kommer AVG Antivirus ange en "säkerhetspoäng" som är en sammanfattning/bedömning av den aktuella webbsidans säkerhetnivå - låga poäng innebär att du inte borde besöka den webbsidan.

AVG Antivirus har svenska som grundspråk, men du kan välja att installera programmet på ett annat språk om du vill. Stöder både 32-bitars och 64-bitars i samtliga versioner av Microsoft Windows XP och senare versioner.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 3 enheter

Tilverkare: avg.html" > AVG

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.