AVG Antivirus Business Edition

Skydda företagets datorflotta från ransomware, malware och hackare.
Regular price: 499.0000 SEK 499 In stock! Order now!
499 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Skydda din verksamhets datorer mot ransomware, malware och hackare.

Denna produkt är prissatt för en användare under ett års tid. Var vänlig och kontakta oss för ett erbjudande på det antalet installationer som du är i behov av. e-Gear.se är en AVG Premier partner och våra supportanställda har certifierad AVG-utbildning och kan därför ge rådgivning utifrån dina behov - kontakta oss på:

E-mail: [email protected]

AVG Antivirus Business Edition har alla de säkerhetsfunktionerna som krävs för att hålla alla dina datorer skyddade mot hot online. Här är en översikt över de fördelarna som du får med säkerhetslösningen:

Gratis e-mail och telefonsupport 24/7
Antivirus
CyberCapture
File Server Security
Automatisk virusscanning
Ransomware skydd
Säker borttagning av filer
Scanning av alla länkar
Identitetsskydd
Brandvägg
Online sköld mot skadliga nedladdningar
E-mail säkerhet mot spam och malware

En kort fördjupning av utvalda funktioner:

CyberCapture: när en okänd fil laddas ner på en av dina datorer så kommer en kopia att skickas till AVG-laboratoriet vid namn ”Threat Labs” för att de ska kunna avgöra om filen är säker eller om den innehåller malware som ska bekämpas.

Brandvägg: skyddar mot säkerhetshot online såsom spam, virus, hackare och malware.

Länkscanner: kontrollerar webbsidor innan dina anställda öppnar dem i sin browser och visar en säkerhetsvärdering för att hjälpa dem med att surfa tryggt på nätet och avvärja infektioner på verksamhetens datorer.

Antivirus: topp-värderat antivirusskydd mot till och med den senaste malware tack vare AVGs molnbaserade Real-Time Outbreak Detection och proaktiv AI Detection som är två av de ledande teknologierna inom antivirus och säkerhet.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.