Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 309.0000 SEK 309 In stock! Order now!

AVG Antivirus Business Edition

Skydda din verksamhets datorer mot ransomware, malware och hackare.

Denna produkt är prissatt för en användare under ett års tid. Var vänlig och kontakta oss för ett erbjudande på det antalet installationer som du är i behov av. e-Gear.se är en AVG Premier partner och våra supportanställda har certifierad AVG-utbildning och kan därför ge rådgivning utifrån dina behov - kontakta oss på:

Telefon: +45 7174 7972
E-mail: [email protected]

AVG Antivirus Business Edition har alla de säkerhetsfunktionerna som krävs för att hålla alla dina datorer skyddade mot hot online. Här är en översikt över de fördelarna som du får med säkerhetslösningen:

Gratis e-mail och telefonsupport 24/7
Antivirus
CyberCapture
File Server Security
Automatisk virusscanning
Ransomware skydd
Säker borttagning av filer
Scanning av alla länkar
Identitetsskydd
Brandvägg
Online sköld mot skadliga nedladdningar
E-mail säkerhet mot spam och malware

En kort fördjupning av utvalda funktioner:

CyberCapture: när en okänd fil laddas ner på en av dina datorer så kommer en kopia att skickas till AVG-laboratoriet vid namn ”Threat Labs” för att de ska kunna avgöra om filen är säker eller om den innehåller malware som ska bekämpas.

Brandvägg: skyddar mot säkerhetshot online såsom spam, virus, hackare och malware.

Länkscanner: kontrollerar webbsidor innan dina anställda öppnar dem i sin browser och visar en säkerhetsvärdering för att hjälpa dem med att surfa tryggt på nätet och avvärja infektioner på verksamhetens datorer.

Antivirus: topp-värderat antivirusskydd mot till och med den senaste malware tack vare AVGs molnbaserade Real-Time Outbreak Detection och proaktiv AI Detection som är två av de ledande teknologierna inom antivirus och säkerhet.

Levereras via e-post
309,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10