AVG Antivirus Business

Skydda dina affärsenheter från ransomware, skadlig kod och hackare.
Regular price: 489.0000 SEK 489 In stock! Order now!
489 SEK Inkl Moms

+ Nedan kan du välja hur lång tid du vill skydda dina enheter

Vælg antal installationer og periode

* Obligatoriska fält

489 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

e-Gear.dk är en AVG Premier-partner och vår supportpersonal har certifierad AVG-utbildning och kan ge råd exakt utifrån dina behov.


AVG Antivirus Business Edition har alla säkerhetsfunktioner som krävs för att skydda alla dina datorer från hot online. Här är en översikt över fördelarna med säkerhetslösningen:


Gratis e-post och telesupport 24/7
Antivirus
CyberCapture
File Server Security
Automatisk virussökning
Ransomware-skydd
Säker radering av filer
Skanna alla länkar
Identitetsskydd
Brandvägg
Sköld online mot skadlig nedladdning
E-postsäkerhet mot skräppost och skadlig kod


En kort översikt över valda funktioner:


CyberCapture: när en okänd fil laddas ner på & aring; en av dina datorer kommer en kopia att skickas till AVG-labbet som heter & rdquo; Threat Labs & rdquo; så att de kan avgöra om filen är säker eller innehåller skadlig programvara.


Brandvägg: skyddar mot säkerhetshot online som skräppost, virus, hackare och skadlig kod.


Länkscanner: Kontrollerar webbsidor innan dina anställda öppnar dem i sina webbläsare och visar en säkerhetsbetyg som hjälper dem att surfa säkert. Internet och förhindra infektioner; företagets datorer.


Antivirus: Topprankat antivirusskydd mot även den senaste skadliga programvaran tack vare AVG: s molnbaserade realtidsutbrottdetektering och proaktiv Al Detection, två av de ledande antivirus- och säkerhetsteknologierna.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 20 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.