Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!

AVG Antivirus 2019 - 1 PC / 1 år

AVG AntiVirus är ett av de mest populära antivirusprogrammen i världen och programvaran lever upp till både privata datoranvändares och företags förväntningar – kort sagt är AVG AntiVirus ett förträffligt, svenskspråkigt antivirusprogram med ett förnuftigt pris.

Du får följande funktioner i AVG Antivirus:

Antivirus
Online-sköld
Länkskydd
Filförstörare
Datakryptering
Identitetsskydd

Antivirus - som är en prisvinnande antivirus-teknologi, håller din dator 100 % fri från virus och blockerar alla virusangrepp som datorn utsätts för. Även spyware, rootkits, trojanska hästar, maskar och annan skadlig programvara blockeras och avlägsnas.

Online-sköld - en "sköld" som ser till att alla nedladdade eller delade filer (t. ex. via USB eller lokala nätverk) grundligt söks igenom om de försöker få åtkomst till datorns hårddisk.

Länkskydd - en länkscanner som analyserar alla länkar som finns i din webbläsare, sökresultat, e-post och andra ställen – om länken inte är säker kommer AVG AntiVirus varna mot att klicka på den.

Filförstörare – hjälper dig att makulera filer och data och återskapa dem.

Datakryptering – låter dig kryptera dina filer och data, samt tilldela dina filer lösenord för att andra inte ska få tillgång till dem.

Den senaste versionen av AVG Antivirus är optimerad för den nyaste versionen av Microsoft Windows - har du en äldre version av Microsoft Windows är gränssnittet anpassat till din specifika version men har fortfarande stor inspiration från det Windows-liknanden nya grafiska användargränssnittet. Du kommer att uppleva ett enklare gränssnitt med stora gröna ”plattor” som symboliserar de olika funktionerna i AVG Antivirus. Det finns fyra huvudkategorier i mitten av gränssnittet, varifrån du kan genomföra sökningar osv.

Jämfört med tidigare versioner av AVG Antivirus har en stor förbättring skett id en här utgåvan genom att genomsökningstiden minskat markant – tidigare tog en genomsökning av hela datorn mellan 20 och 30 minuter men när vi testade den på en av våra arbetsdatorer tog sökningen strax under 10 minuter.

Både den enkla designen och den minskade söktiden har också en verkan, då AVG Antivirus förbrukar långt färre systemresurser än tidigare – minnesförbrukningen är också kraftigt reducerad. När AVG Antivirus arbetar ljudlöst i bakgrunden är det svårt att märka det på datorns prestanda.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8.1 och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
209,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12