HMA! Pro VPN

VPN-tjänst som används av datoranvändare för att säkerställa deras anonymitet när de använder Internet.

Regular price: 229.0000 SEK 229
229 SEK Inkl Moms
Hide My Ass har i många år varit en populär VPN-tjänst som datoranvändare har använt för att säkra sin anonymitet vid internetanvändning. AVG har nu köpt upp Hide My Ass och därför har VPN-tjänsten fått ett lite annat namn, men i övrigt är det inget som har ändrats.

Fördelen med Hide My Ass är att deras nätverk av servrar är mycket omfattande – om du till exempel vill anonymisera din datatrafik och samtidigt ha en amerikansk IP-adress, är det möjligt med Hide My Ass. All datatrafik som skickas genom Hide My Ass blir krypterad och kan inte övervakas av tredjepart. Du kan även använda Hide My Ass till att komma åt geografiskt innehåll som annars är begränsat till IP-adresser som tillhör ett särskilt land.

Hide My Ass kan installeras på både Windows, Macintosh, Android, iOS och licensperioden är på 12 månader. Den här versionen av Hide My Ass kan installeras på en enhet.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Hide My Ass! Pro VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: obegränsad täckning
- Operativsystem: Windows, Macintosh, Android, iOS, Linux
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska, Svenska


Systemkrav

Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- 300 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 240 MB hårddiskutrymme

Macintosh: Mac OS X 10.7 eller nyare

- Intel Core 2 Duo-processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme

Android: Android 4.0 eller senare

iOS: iOS 8.0 eller senare

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Tilverkare: HMA

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.