Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 369.0000 SEK 369 In stock! Order now!

AVG Internet Security 2019 - 3 enheter

AVG Internet Security är ett omfattande säkerhetspaket, späckat med användbara moduler och en prisvinnande antivirus-teknologi som skyddar din dator mot alla typ av hot – både online och offline. AVG Internet Security är på svenska.

Du får följande funktioner i AVG Internet Security:

Antivirus
Online-sköld
Länkskydd
Filförstörare
Datakryptering
Antispam
2-vägs brandvägg

Något av det första du kommer att märka i den här versionen är att AVG Internet Security fått ett enklare och mer dynamiskt användargränssnitt. Det finns färre knappar än tidigare och fokus ligger på kärnfunktionen - antivirus och skydd av din dator. Användargränssnittet påminner mycket om utseendet i Microsoft Windows 10, som också är uppbyggt kring stora ikoner/plattor som aktiverar en funktion eller handling.

I programvarans kärna finns AVG:s effektiva virus-scanner, som ständigt beundras för sin precision när det handlar om att skilja virus från de så kallade "false positives" (falska positiver något som ett antivirusprogram felaktigt betraktar ofarlig data som virus). I den här versionen har AVG tillfört ännu ett lager säkerhet till virus-scannern, så att inga fel uppstår.

AVG Internet Security har också en 2-vägs brandvägg som skyddar dig mot angrepp via nätverk och infektioner via nedladdade filer, program och data. AVG:s brandvägg granskar alla aktiva program och nätverksanslutningar för att säkra att skadlig programvara inte kan infektera datorn. En väsentlig förbättring med brandväggen är att den verkar nästan 100 % automatiskt – så du får sällan några varningar via pop-up-fönster.

Det medföljande spamfiltret till din e-postklient är också betydligt förbättrat. Tidigare var spamfiltret inte något att skriva om men nu visar oberoende testar att AVG Internet Security reducerar antalet mottagna spam- och skräppost-mejl med upp till imponerande 88%.

När du shoppar online eller gör ärenden på nätbanken är dina uppgifter kan dina uppgifter utsättas för missbruk och stöld – men AVG Internet Security ser till att alla transaktioner du gör online är säkra. Du behöver inte längre vara otrygg när du fyller i känsliga uppgifter online, t. ex. i en webbshop eller på en betalsida. Om hackare eller nätkriminella försöker få åtkomst till datorn eller stjäla dina uppgifter kommer AVG Internet Security blockera deras åtkomst helt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
369,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

369,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 3 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10