Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 339.0000 SEK 339 In stock! Order now!

AVG Internet Security 2019 - 3 PC / 1 år

Som säkerhetspaket ger AVG Internet Security dig en komplett säkerhetslösning, både när det gäller antivirus och alla de andra cyberhot som man bör skydda ens dator och integritet emot. Detta betyder bl.a. att AVG Internet Security kan skryta med moduler för antispam och en effektiv brandvägg som håller hackare och farlig datatrafik bortifrån din dator.

Du får följande funktioner med AVG Internet Security:

Antivirus
Nätsköld
Länkskydd
Filmakulering
Datakryptering
Antispam
2-vägs brandvägg


Vad får jag mer med AVG Internet Security?

Samma funktioner som AVG Antivirus

- Antispam till inkorgen för dina e-postprogram. Blockerar skräppost och sätter den i karantän i en speciell skräppostsmapp. Lämplig för Outlook- eller Thunderbird-användare.

- Online nätskydd vid användning av internetbank eller shopping på webbutiker. Öppnar ett separat virtuellt webbläsarfönster i vilket det är 100% säkert att ange lösenord och kreditkortsinformation.

- Blockerar alla typer av angrepp från hackare mot din dator och dina personuppgifter.


AVG Internet Security använder avancerad antivirusteknologi, vars primära syfte är naturligtvis att identifiera och neutralisera virusangrepp. Alla öppna kanaler/källor till din dator övervakas dygnet runt av antivirusprogrammet - det betyder att AVG Internet Security med sin brandvägg skannar all datatrafik från Internet, optiska enheter (DVD, CD, Blu-ray), externa drivenheter som t.ex. extern hårddisk, alla inkommande e-post för farliga länkar och bilagor, länkar som tas emot via chattklienter, länkar som visas på sociala medier som t.ex. Facebook och filer/data som delas via P2P och fildelningsprogram.


AVG skannar för farliga länkar

Ytterligare funktioner i AVG Internet Security tillför bl.a. en länk-skannare som rådger om potentiellt farliga webbsidor - funktionen heter "AVG Link Scanner" och kan ge dig råd om en webbsidas säkerhet direkt i sökresultaten i t.ex. Google.dk. Gör du t.ex. en sökning på Google.dk för "billiga löparskor" blir du säkert presenterad med en del webbsidor som säljer löparskor - men själva sökresultaten kommer normalt inte ge någon indikation på om en viss webbsida är säker att handla på. AVG Linkscanner däremot visar en liten ikon vid varje sökresultat, så att du på ett enkelt och tydligt sätt kan välja tillförlitliga och säkra webbsidor som säljer t.ex. löparskor eller de produkter du nu letar efter (AVG Linkscanner fungerar för närvarande på sökmotorerna Google och Yahoo).

Är du ofta på sociala medier som Facebook, Twitter eller MySpace känner du säkert igen alla de länkar som du som användare presenteras med. Det är ingen hemlighet att en stor del av de länkar som du ser på t.ex. din Facebook-vägg är inte nödvändigtvis skadlig, men tillräckligt för att betraktas som spam - AVG Internet Security går in och skannar dem länkar som du presenteras med via dessa sociala medier och är de länkarna direkt skadliga så varnas du om det innan du klickar på dem. Samtidigt förhindrar AVG Internet Security att du automatiskt delar skadliga eller spam-liknande länkar med dina vänner - det finns inget värre än att ha delat en länk med nära vänner och så visar det sig att länken vare mer till skada än nytta.

Den brandvägg som är aktiv med AVG Internet Security bidrar också till att säkra dina online transaktioner, som t.ex. online-shopping eller Internetbank. Om det finns misstanke om en falsk webbsida som låtsas vara en legitim butik eller en webbsida som använder nätfiskemetoder, så kommer AVG Internet Security att omedelbart koppla ifrån webbsidan - så att du inte riskerar att göra någon transaktion du senare ångrar.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
339,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 3 PC

Licensperiod: 12