AVG Internet Security Business Edition

Skydda ditt företags datorer och servrar från ransomware, malware och hackare.

Regular price: 659.0000 SEK 659 In stock! Order now!
659 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Denna produkt är prissatt för en användare under ett år. Kontakta oss för en offert på antalet installationer du behöver. e-Gear.dk är en AVG Premier-partner och vår supportpersonal har certifierad AVG-utbildning och kan ge råd exakt utifrån dina behov - kontakta oss på:


E-post: [email protected]


Här är en översikt över fördelarna du får för säkerhetslösningen:


Gratis e-post och telesupport dygnet runt
antivirus
Cybercapture
Filserver Säkerhet
Automatisk virusscanning
Ransomware-skydd
Säker radering av fil
Skanning av alla länkar
identitetsskydd
brandvägg
Online-sköld mot skadliga nedladdningar
E-postsäkerhet mot skräppost och skadlig kod
E-postserverskydd
AntiSpam och anti-phishingSkydda ditt företag från virus med AVG Internet Security Business Edition. Inkluderar e-post- och serversäkerhet, nätverksantivirus och brandvägg.


AVG Internet Security Business Edition är en komplett säkerhetslösning för datorer och servrar riktade till små och medelstora företag.


Tillsammans med antivirusskydd erbjuder AVG Internet Security Business Edition också sina användare brandvägg, e-post och online-skydd. Dess antimalware skyddar mot hot som skräppost, virus och spionprogram, medan brandväggsmodulen skyddar företagets data från stöld och missbruk.


Denna lösning skyddar även e-postservrar för att säkra företagskommunikation, såväl som filserver där viktiga företagsdata lagras.


AVG Internet Security Business Edition fungerar på anslutna och trådlösa nätverk och är kompatibel med Windows-baserade operativsystem. Det passar bäst för företag med upp till 100 användare. Användare får gratis e-post och telefonsupport för varje AVG-prenumeration.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.