AVG Internet Security Unlimited

AVG Internet Security Unlimited ger säkerhet för upp till 10 enheter och gäller både Windows-, Mac- eller Android-enheter.

Regular price: 349.0000 SEK 349 In stock! Order now!
349 SEK Inkl Moms

+ Nedan kan du välja hur länge du vill skydda dina enheter

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

349 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Internet Security Unlimited ger säkerhet för upp till 10 enheter i samma installation och detta gäller både Android-enheter, både Windows och Macintosh-datorer.


AVG Internet Security Unlimited riktar sig till datoranvändaren som har ett större antal Windows- och Macintosh-baserade datorer för vilka antivirusskydd önskas och Android-enheter kan också säkras.


Specifikt tillåter AVG Internet Security Unlimited ett obegränsat antal installationer av följande antivirusprogram på dina datorer och enheter:


AVG Internet Security (Windows)
AVG Antivirus för Mac (Macintosh)
AVG Antivirus PRO (Android)


Detaljerad beskrivning


AVG Internet Security för Windows upptäcker och tar bort virus från dina filer, nedladdningar och e-postmeddelanden och bilagor till dem. Varje länk som du följer via Internet, i dokument eller e-postmeddelanden kontrolleras för potentiella phishing eller hot mot skadlig kod. En brandvägg blockerar nätverksattacker medan verktyg för kryptering och radering av filer garanterar integriteten för din personliga information. Ett antispamfilter för din e-postklient säkerställer att skräppost och skräppostmeddelanden sorteras ut i t.ex. "Oönskade e-postmeddelanden" eller liknande. mapp för skräppost och skräp.


AVG Antivirus för Android skyddar mot virus och skadliga program mot Android-operativsystemet. När du är online och surfar på internet via din Android-mobil eller surfplatta skyddar AVG mot falska webbplatser och nedladdningar av appar som kan innehålla skadlig kod och farlig kod. Dessutom lägger AVG till ett antal stöldskyddsfunktioner. Tillsammans med de vanliga alternativen för att fjärr lokalisera, låsa eller radera din enhet via fjärrkontroll, kan du också använda kameran för att ta en bild av tjuven eller låta din enhet låsas automatiskt om SIM-kortet byts ut. Vidare blockerar ett samtalspärr oönskade appar, ett säkerhetskopieringsverktyg säkerhetskopierar viktiga appar på ditt SD-kort och App Lock-funktionen skyddar lösenord för appar och systeminställningar.


AVG AntiVirus for Mac är ett Macintosh-operativsystem utvecklat av Apple och söker efter din dator efter alla virus och skadlig kod. Realtidsskydd skyddar mot pågående hot när du laddar ner eller tar emot filer på något annat sätt med ett minimum av krångel, även om du manuellt kan kontrollera valda filer eller mappar helt enkelt genom att dra och släppa.


Det fantastiska med AVG Internet Security Unlimited är att du inte är begränsad till att bara använda ett av dessa AVG-program, eller ett för var och en av dina enheter - AVG-licensen täcker alla Windows-datorer, Macintosh-datorer och Android-enheter, oavsett hur många du har av var och en (så länge de är under samma hushåll).


För att nu ge dig en fullständig översikt över dina AVG-installationer får du också AVG Zen. När du har skapat ett konto (det är inget komplicerat, du behöver bara registrera en e-postadress och ett lösenord) fungerar Zen som en central kontaktpunkt som visar alla dina enheter tillsammans med deras prestandastatus, så om något behöver optimeras , då kommer du att vara medveten om det omedelbart.

Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security Unlimited
- Produkttyp: Elektronisk mjukvaruhämtning (ESD)
Licensomfång: obegränsat antal enheter i ett hushåll
- Operativsystem: Windows, Macintosh, Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: danska och andra språk som är möjliga genom installationen

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 10 enheter

Varaktighet: 1 till 5 år

Plattform Windows, Mac, Android

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.