Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 569.0000 SEK 569 In stock! Order now!

AVG Internet Security Unlimited 10 enheter

AVG Internet Security Unlimited är inriktat mot datoranvändare som har ett större antal Windows- och Macintosh-datorer och som vill ha antivirusskydd till dessa, och Android-enheter kan också säkras.

Rent konkret, AVG Internet Security Unlimited tillåter ett obegränsat antal installationer av följande antivirusprogram på dina datorer och enheter:

- Till en Windows-baserad dator, kan du installera AVG Internet Security på alla dina enheter.

- Till en Macintosh-baserad dator, kan du installera AVG Antivirus för Mac på alla dina enheter.

- Till en Android-enhet, kan du installera AVG Antivirus Pro för Android.


AVG Internet Security för Windows upptäcker och tar bort virus från dina filer, nerladdningar och e-mails samt dess bilagor. Varje länk som du besöker på nätet, alla dokument och e-mails kontrolleras för att upptäcka eventuellt nätfiske och skadliga hot. En brandvägg blockerar mot nätverksangrepp, medan krypteringsverktygen och verktyg för säker radering av filer garanterar att dina personupppgifter förblir privata. Ett skräppostfilter för din e-mailklient gör att spam och skräp e-mail sorteras ut i till exempel "skräppost" eller liknande mapp för spam och skräp.

AVG Antivirus för Android skyddar mot virus och skadliga hot som är riktade mot Androids operativsystem. När du surfar på nätet via din Android mobil eller surfplatta skyddar AVG mot falska hemsidor och nerladdningar av appar som kan innehålla skadlig kod. Därutöver medföljer en rad anti-stöld funktioner. Tillsammans med de vanliga alternativen för att lokalisera, låsa eller radera din utrustningsenhet med en fjärrkontroll, kan du också använda kameran för att ta en bild av tjuven eller låta enheten låsas automatiskt om SIM-kortet byts ut. Dessutom blockerar en samtalsblockerare oönskade appar, ett säkerhetskopieringsverktyg kopierar viktiga appar till ditt SD-kort och app-låsfunktionen skyddar lösenord för appar och systeminställningar.

AVG AntiVirus för Mac är utvecklat för Macintosh operativsystem från Apple och skannar din dator efter virus och skadliga hot. Realtidsskydd säkrar mot pågående hot genom att hämta eller ta emot filer på ett enkelt sätt. Du kan även manuellt kontrollera utvalda filer.
Det fina med AVG Internet Security Unlimited är att du inte är begränsad till en av dessa AVG-program eller för var och en av dina enheter – AVG Internet Security Unlimited licensen täcker alla Windows datorer, Macintosh datorer och Android enheter oavsett hur många du har av varje (förutsatt att de tillhör samma hushåll).


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security Unlimited
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Svenska


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Macintosh: Macintosh OS X 10.8 eller senare

- Intel Processor
- 512 MB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme

Android: Android 2.2 eller senare

Levereras via e-post
569 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

569 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 10 enheter

Plattform: Windows, Mac, Android