Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 299.0000 SEK 299 In stock! Order now!

AVG Internet Security Unlimited - obegränsad täckning / 1 år

AVG Internet Security Unlimited är ett säkerhetspaket som innehåller de bästa antivirusprogrammen i AVG-serien och täcker ett obegränsat antal Windows, Macintosh och Android enheter i 12 månader.

AVG Internet Security Unlimited ger säkerhet åt ett obegränsat antal datorer och Android enheter, både till Windows och Macintosh datorer.

AVG Internet Security Unlimited är riktad till datoranvändaren som har ett större antal Windows- och Macintosh-baserade datorer som behöver antivirusskydd. Android enheter kan också skyddas.

Helt konkret så tillåter AVG Internet Security Unlimited ett obegränsat antal installationer av följande antivirusprogram på dina datorer och enheter:

AVG Internet Security (Windows)
AVG Antivirus till Mac (Macintosh)
AVG Antivirus PRO (Android)


AVG Internet Security för Windows upptäcker och tar bort virus från dina filer, nerladdningar och e-mails samt dess bilagor. Varje länk som du besöker på nätet, alla dokument och e-mails kontrolleras för att upptäcka eventuellt nätfiske och skadliga hot. En brandvägg blockerar mot nätverksangrepp, medan krypteringsverktygen och verktyg för säker radering av filer garanterar att dina personupppgifter förblir privata. Ett skräppostfilter för din e-mailklient gör att spam och skräp e-mail sorteras ut i till exempel "skräppost" eller liknande mapp för spam och skräp.

AVG Antivirus för Android skyddar mot virus och skadliga hot som är riktade mot Androids operativsystem. När du surfar på nätet via din Android mobil eller surfplatta skyddar AVG mot falska hemsidor och nerladdningar av appar som kan innehålla skadlig kod. Därutöver medföljer en rad anti-stöld funktioner. Tillsammans med de vanliga alternativen för att lokalisera, låsa eller radera din utrustningsenhet med en fjärrkontroll, kan du också använda kameran för att ta en bild av tjuven eller låta enheten låsas automatiskt om SIM-kortet byts ut. Dessutom blockerar en samtalsblockerare oönskade appar, ett säkerhetskopieringsverktyg kopierar viktiga appar till ditt SD-kort och app-låsfunktionen skyddar lösenord för appar och systeminställningar.

AVG AntiVirus för Mac är utvecklat för Macintosh operativsystem från Apple och skannar din dator efter virus och skadliga hot. Realtidsskydd säkrar mot pågående hot genom att hämta eller ta emot filer på ett enkelt sätt. Du kan även manuellt kontrollera utvalda filer.
Det fina med AVG Internet Security Unlimited är att du inte är begränsad till en av dessa AVG-program eller för var och en av dina enheter – AVG Internet Security Unlimited licensen täcker alla Windows datorer, Macintosh datorer och Android enheter oavsett hur många du har av varje (förutsatt att de tillhör samma hushåll).


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security Unlimited
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: Obegränsad enheter
- Operativsystem: Windows, Macintosh, Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Microsoft Windows XP, 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Macintosh: Macintosh OS X 10.8 eller senare

- Intel processor processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Android: Android 2.2 eller senare
Levereras via e-post
299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: Obegränsad täckning

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Macintosh, Android