AVG Ultimate

AVG Ultimate är ett komplett säkerhetspaket för 10 enheter med VPN, där du kan hitta de bästa antivirus- och optimeringsprogrammen i AVG-serien.
Regular price: 319.0000 SEK 319 In stock! Order now!
319 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill skydda dina enheter.

VIKTIG! Om du väljer att beställa för 1 enhet, påpekar vi att det ENDAST är för Windows. Om du behöver skydda andra enheter än Windows måste du välja minst 3 enheter.

Vælg antal installationer og periode

* Obligatoriska fält

319 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla
Tidigare har AVG inte haft ett bestämt antivirusprogram för Macintosh, så Mac-användare har tvingats hitta antivirusskydd någon annanstans. Med AVG Ultimate får du AVG Antivirus för Mac, utvecklad specifikt för Macintosh och för att hantera hoten riktade mot Mac.

Dessutom kommer AVG Ultimate med VPN också att ge antivirusskydd för din Android-mobiltelefon eller surfplatta. Och för Microsoft Windows får du täckning under produkten AVG Internet Security.

Förutom antivirusskyddet för dina enheter kommer AVG Ultimate också att ge åtkomst till optimeringsprogrammen som finns i AVG-serien och det är bland annat. AVG PC TuneUp.

Speciellt inkluderar AVG Ultimate möjligheten till obegränsade installationer under ditt hushåll av följande produkter:

AVG Internet Security för Windows
AVG PC TuneUp för Windows
AVG Antivirus för Mac för Mac
AVG Cleaner för Mac för Mac
AVG Antivirus PRO för Android
AVG Cleaner PRO för Android

För denna version av AVG Ultimate är licensperioden ett valfritt antal månader och med obegränsad täckning och installation av de upplysta produkterna i ditt hushåll.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyare.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller senare krävs för att installera AVG Secure VPN!

Android:

Telefoner och surfplattor med Android 6.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 10.3 eller nyare.
* Apple iOS 12 eller senare krävs för att installera AVG Secure VPN!

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.