Avira Antivirus Pro 1 PC

Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 169.0000 SEK 169 In stock! Order now!

Avira Antivirus Pro - 1 PC / 1 år

Avira Antivirus Suite är "ordnung muss sein" och tysk effektivitet i ett användarvänligt antivirusprogram. Den här versionen av Avira Antivirus Pro omfattar 1 dator i 1 år.

Avira Antivirus Pro ger ett kraftigt skydd mot virus och malware, tillsammans med en mängd tilläggstjänster. Den centrala antivirusteknologin är beprövad och godkänd av diverse olika oberoende organisationer och får allmänt mycket höga betyg hos oberoende testlaboratorier. Den tidigare utgåvan av Avira Antivirus uppnådde t. ex. en andraplats bland 13 hos AV-Comparatives File Detection-test med ett mycket ärofyllt poängresultat på 99,6 %.

Avira Antivirus Pro innehåller följande moduler:

Antivirus
Reparation av skador orsakade av malware
Webbläsarskydd
Säker nedladdning av data
Säker shopping online
Säker nätbank
Genomsökning av e-post
Nätverksskydd

Avira levererar ett välfungerande webbläsarskydd som kan spåra och blockera skadliga hemsidor då det kan belasta din webbläsare och därmed förhindra ej godkänd nedladdning av data till din dator eller andra webbläsarbaserade angrepp på din dators system.

Integrationen med Avira Protection Cloud ökar markant möjligheten att identifiera okända filer och klassificera dem i realtid, så att den preventiva delen av antivirusprogrammet hela tiden ligger i framkant med de senaste hoten. Modulen Browser Tracking Blocker hjälper till att skydda ditt privatliv medan du är online, genom att förhindra fler än 600 tredjeparts-nätverk från att registrera dina onlineaktiviteter och missbruka dem till skadliga ändamål..

Den lilla modulen Website Safety Advisor lägger till ikoner i dina sökresultat (om sökningen görs via Aviras verktygsfält), och varnar dig för potentiellt farliga hemsidor, så att du inte surfar in på dessa och utsätter dig själv och din dator för risker.

Det mest anmärkningsvärda med Avira är att det i den här versionen inte finns någon brandvägg ansluten till programmet. I stället får du ett gränssnitt som hjälper dig att kontrollera Windows inbyggda brandvägg. Tänk dock på att den endast fungerar med Microsoft Windows 7 eller senare. Om du använder Microsoft XP eller Microsoft Vista så måste du ställa in Windows brandvägg manuellt eller installera en helt annan brandvägg.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avira Antivirus Pro
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD processor
- 1 GB RAM-minne
- 800 MB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
169,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Avira

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12