Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 279.0000 SEK 279 In stock! Order now!

Avira Antivirus Pro - 3 PC / 1 år

Avira Antivirus Pro är en antivirusmjukvarulösning som är utvecklad för att skydda alla områden av din dator – från internet, inkorgen till det lokala nätverket, Facebook, chattar och fildelning via olika nätverk. Avira Antivirus Pro förenar skydd och andra fördelar och innefattar även säkring mot farliga rootkits, så att din dator är säker”all-round”.

Med sin kombination utmärkt tysk effektivitet och avancerad teknologi är Avira Antivirus Pro ett av de bättre antivirusprogrammen, som finns tillgänglig för den europeiska antivirusmarknaden. Med över 20 års erfarenhet inom näringslivet fortsätter Avira att utveckla moderna säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag. Aviras antivirusprogram håller dig säker och skyddad mot malware och dess olika varianter (dialers, spyware, rootkits, maskar, adware spyware och skadliga skript). Mjukvaran innehåller avancerat skydd mot ett stort antal onlinehot, innefattande svindel, bedrägliga hemsidor och drive-by-nedladdningar.

Avira Antivirus Pro innehåller följande moduler:

Antivirus
Reparation av skador orsakade av malware
Webbläsarskydd
Säker nedladdning av data
Säker shopping online
Säker nätbank
Genomsökning av e-post
Nätverksskydd

Avira Antivirus Pro har en del lysande funktioner som förbättrar säkerheten, prestandan och bekvämligheten. En viktig funktion är att virusskannern arbetar i realtid. Avira söker igenom alla filer efterhand de hittas och innan de öppnas och får möjlighet att skada din dator. En annan utmärkt funktion är möjligheten att skapa en ”uppstartsbar” räddningsdisk (boot-disk). Den här funktionen som ofta förbises ger dig möjlighet att bränna en skiva som kan användas i en kritisk situation.

Om ditt system kraschar och inte vill starta upp ordentligt kan du ganska enkelt köra en ”uppstartsbara” räddningsdisken och gå igenom processen med t. ex. utrensning av djupt rotad malware eller få åtkomst till Windows om det är problem med systemfilerna på din dator.

Avira inkorporerar även avancerad teknologi som skyddar mot det ständigt föränderliga viruslandskapet. Med den proaktiva AHAD (Advanced Heuristic Analysis and Detection)-teknologin analyserar Avira filer utifrån speciella karaktäristika eller beteenden, som signalerar malware och neutraliserar hoten innan de har möjlighet att infektera din dator. Denna proaktiva funktion stoppar effektivt virus som traditionell signaturbaserad spårning oftast går bet på.

Den viktigaste nya funktionen är ProActive-skanningen och gemenskapsnätverket. AntiVirus ProActive är en beteendebaserad skanningsteknologi som analyserar ditt systems beteende (i motsats till filgranskning). Vissa händelser kan innebära att ditt system är angripet och i sådana fall kan Avira avhjälpa situationen. Den nya gemenskapen (kallas även ProActive) drar fördel av Aviras stora användardatabas. Om du väljer att delta samlas anonym data in från din dator av gemenskapen, så att de kan lägga ner större uppmärksamhet och snabbt skydda mot nya angrepp – detta är frivilligt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avira Antivirus Pro
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD processor
- 1 GB RAM-minne
- 800 MB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
279,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Avira

Typ av licens: 3 PC

Licensperiod: 12