Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 59.0000 SEK 59 In stock! Order now!

Avira Antivirus Pro för Android - 1 enhet / 1 år

Med Avira Antivirus Pro for Android håller du din Android mobiltelefon eller surfplatta fri från hot, så som virus, datastöld och skadliga software applikationer.

Vi använder våra mobiltelefoner och surfplattor till många olika saker i vardagen, med resultatet att vi faktiskt sparar känslig och personlig information på våra enheter. Denna informationen är precis lika känslig för angrepp, stöld och missbruk som om du hade informationen sparad på din stationära dator. Problemet med mobila enheter är att de är mer utsatta för otillförlitliga nätverk där en tredje part kan komma åt ens mobiltelefon utan några större problem.

Som app är Avira Antivirus Pro for Android utvecklat att identifiera dessa hot och skydda din Androida enhet mot dem.

Helt konkret så innehåller Avira Antivirus Pro for Android följande funktioner:

Antivirus skanner
Antistöld
Applås
Svartlista
Säker Internetsökning
Ring Ägare
ID-skydd
Privatlivsskydd
Telefonhittare
Gratis teknisk support

Funktionen Antivirus Skanner skannar all din telefons appar för virus och skadliga applikationer som är utvecklade enkom för att stjäla din information. Antistöld funktionen kan låsa din telefon ifall du tappar bort den och kan också, via fjärrkontroll, radera all din data om du inte räknar med att få tillbaka din telefon.

Med Applås funktionen kan du "låsa" alla dina privata appar med en pinkod, så att det bara är du som har tillgång till att öppna dem. Med Svartlistan får du möjlighet för att blockera uppringning och Sms-meddelanden från specifika nummer. Ring Ägare är kopplad till Antistöld funktionen eftersom den ger dig möjligheten för att ringa direkt till personen som hittar din telefon, utan att personen får tillgång till själva telefonens innehåll.

Med funktionen ID-skydd blir den telefon kontinuerligt skannad för datamissbruk och tecken på att din e-mail adress har blivit hackad eller missbrukad. Privatlivsskydd är en säkerhetsfunktion som bedömer alla appar du installerar på din telefon - du får en helhetsbedömning som visar hur mycket data en specifik app samlar om dig och skickar vidare till tredje part.
Med Telefonhittaren kan du hitta din telefon på en virtuell karta och sätta igång ett högt larm, så att du lättare kan hitta din telefon. Avira erbjuder gratis support under hela din abonnemangsperiod.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avira Antivirus Pro för Android
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska

Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Android 4.0.3 – 6.0
Levereras via e-post
59,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Avira

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12