Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 199.0000 SEK 199 In stock! Order now!

Avira Optimization Suite 2017 - 2 PC / 1 år

Avira Optimization Suite är en kombination av ett pålitligt antivirusprogram såväl som ett program för optimering av prestandan på din dator.

Vill du ha ett komplett skydd för din dator är Avira Optimization Suite programmet du letar efter. Det innehåller både ett antivirusprogram samtidigt som det höjer prestandan på din dator och garanterar hastigheten hos den. Avira Optimization Suite är en blandning av de två programmen Antivirus Pro och Avira System Speedup.

Programmet skyddar dig mot virus, det kan bland annat ta bort malware och garantera säker nedladdning av data. Därtill skannar programmet e-mails och skyddar din identitet. Det är ett komplett antivirusprogram för din dator. Ovanpå det optimeras hastigheten på din dator i form av förbättrad uppstartningshastighet och en komplett återskapning av datorns system.

Denna licens gäller i ett år och kan installeras på två olika datorer. Därför är paketlösningen också ett perfekt köp för ditt hushåll, då både din egen eller dina barns datorer kan få komplett skydd.

Fristående är Avira Optimization Suite ett programpaket som innehåller följande program från Avira som installeras separat:

Avira Antivirus Pro
Avira System Speedup

Bägge programmen kan installeras på två separata och Windows baserade datorer.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Avira Optimization Suite
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 2 PC
- Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

- Intel eller AMD Processor
- 1 GB RAM-minne
- 800 MB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
199,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Avira

Typ av licens: 2 PC

Licensperiod: 12