Bitdefender Antivirus for Mac

Regular price: 519.0000 SEK 519 In stock! Order now!
519 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

519 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Prisvinnande antivirus till din Mac med gratis VPN, anti-ransomware och avancerad reklamborttagning.

Bitdefender Antivirus till Mac är ett av de bästa antivirusprogrammen till Mac-ägare och ett program som vi varmt kan rekommendera, särskilt på grund av användarvänligheten och det faktumet att Bitdefenders säkerhetsteknologi har vunnit ett flertal fristående priser samt ligger i topp-3 i sin genre.

Med Bitdefender installerat på din Mac är du skyddad mot alla de typerna av virus, malware och ransomware som har utvecklats för att specifikt gå efter Mac-datorer.

Din färd på nätet är säkrad och anonymiserad med en VPN-lösning samt en avancerad anti-reklamteknologi som blockerar irriterande och spionerande annonser i din browser.

Bitdefender Antivirus till Mac ser också till så att ransomware-program inte får tillgång till din dator.

Efter dess att du har installerat Bitdefender Antivirus till Mac behöver du i stort sätt inte använda programmet – Bitdefender ser till att hålla säkerheten på topp utan att du behöver oroa dig för en mängd beslut eller inställningar.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bitdefender Antivirus for Mac
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Mac
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Mac: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Mac OS X

Version: 2020 - 3 enheter

Tilverkare: bitdefender-antivirus.se.html" > Bitdefender-Antivirus.se

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.