Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 449.0000 SEK 449 In stock! Order now!

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - 5 enheter

Bitdefender Antivirus Plus ser till att din dator är skyddad mot virus, spyware, malware och andra ondsinta hot från internet och lokala nätverk. Bitdefender har bla. blivit utsedd till den säkraste och mest effektiva antiviruslösningen av AV-TEST i flera år i rad.

Bitdefender Antivirus Plus innehåller följande funktioner och moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Webbläsarskydd
Safepay (säker nätbank och shopping)
Socialt nätverksskydd
Säkerhetsrapporter
Användarprofiler
Uppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
Rescue Mode

Antivirus - den prisvinnande virusskannern innehåller en proaktiv och dynamisk spårningsteknologi baserad på Photon-teknologin. Alla aktiva processer övervakas efterhand som de används och virusskannern registrerar misstänkta aktiviteter som hanteras direkt, antingen genom blockering eller borttagning av den skadliga infektionen.

Safepay - innehåller en förbättrad och uppdaterad tillsats till Bitdefender Safepay – modulen håller cyberkriminella på avstånd genom att öppna din nätbank med onlineuppgifter och inloggningsuppgifter i ett separat och säkert webbläsarfönster, och likaledes när du shoppar online i en webbutik. Det säkra webbläsarfönstret ser till att alla nödvändiga användaruppgifter och transaktioner är säkra och ej åtkomliga för tredje part.

Bitdefender Autopilot - ger en problemfri upplevelse genom att fatta optimala säkerhetsrelaterade beslut, utan någon input från dig. Det innebär inga pop-up-fönster, inga varningar, inget att konfigurera - allt tas om hand automatiskt och på ett kompetent sätt  av Bitdefender - du behöver inte röra ett finger.

Användarprofiler - Bitdefender Antivirus har möjlighet att identifiera hur du arbetar, spelar datorspel eller ser på film och fritidssurfar - dina aktiviteter delas automatiskt in i användarprofiler och datorns resurser, program och aktiva processer anpassas efter dessa för att optimera din användarupplevelse.

Rescue Mode - säkerhetsfunktionen Rescue Mode hanterar särskilt obehagliga och irriterande infektioner. Om digitala hot, såsom rootkits, inte kan avlägsnas inne i Microsoft Windows operativsystem, kommer Bitdefender starta om datorn i Rescue Mode - ett tryggt och isolerat tillstånd, som då används för att avlägsna infektioner och återskapa påverkad data.

Sårbarhetsskanner - den här modulen kallas även "Vulnerability Scanner", men vi översätter det med sårbarhetsskanner. Modulen kontrollerar saknad eller föråldrad säkerhetsmjukvara, eftersatta säkerhetsuppdateringar för Microsoft Windows och potentiellt osäkra systeminställningar i din version av Microsoft Windows. Du får en komplett rapport över eventuella säkerhetsbrister som du kan adressera och få lösta med målet att återupprätta ett 100 % uppdaterat och säkert operativsystem.

Uppstartsoptimering - minimerar den tid det tar för datorn att starta upp eller starta om genom att hantera de processer och program som automatiskt läses in vid uppstarten av Microsoft Windows.

PC Tune-Up - hjälper till att förbättra hastigheten på datorn genom att optimera interna processer och frigöra hårddiskutrymme.

Säkerhetsrapporter - de här rapporterna presenterar en heltäckande säkerhetsstatus för den senaste veckan, innefattande genomsökningar och desinfektioner, förestående problem om sådana finns, och avgör hur de kan åtgärdas, liksom funktionsordrar.

Socialt nätverksskydd - den här funktionen ser till att med Bitdefender Safego blockera digitala hot, som är inriktade på sociala nätverk, t.ex. Facebook, och genom att genomsöka alla de länkar som du får från dina vänner på exempelvis Facebook-väggen. Modulen kontrollerar dina inställningar för sekretess och mycket mer!

Webbläsarskydd - kallas också Bitdefender Search Advisor och hjälper till med att informera om länkar är säkra i Google och Bings sökresultat. Därigenom kan du surfa säkert på nätet med din favoritwebbläsare.

Utöver det innehåller Bitdefender Antivirus Plus en modul som kallas USB Immunizer, som säkrar Flash-disken mot virus när den är ansluten till din dator, så att du aldrig mer behöver oroa dig för att USB-disken kan infektera dig eller dina vänner. Observera att den här versionen av Bitdefender Antivirus Plus är på engelska.

Förutom att skydda dig mot virus och spyware har Bitdefender Antivirus Plus en anti-phishing-teknologi som ser till att falska hemsidor avvisas i din webbläsare. Modulen Safepay ser till att alla överföringar av pengar hanteras i ett virtuellt webbläsarfönster som gör det omöjligt för cyberkriminella att stjäla dina uppgifter.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bitdefender Antivirus Plus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Engelska, Svenska


Systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 400 MHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,6 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
449,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

449,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Bitdefender-Antivirus.se

Typ av licens: 5 enheter

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10