Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 349.0000 SEK 349 In stock! Order now!

Bitdefender Internet Security 2020 - 5 enheter

Bitdefender Internet Security innehåller allt som krävs för ett funktionsrikt antivirusprogram och har en problemfri brandvägg, ett exakt spamfilter och molnbaserad föräldrakontroll för trygghet för även de minsta familjemedlemmarna.

Du behöver i princip inga ytterligare funktioner för att säkra din dator och ditt privatliv mot onlinehot - Bitdefender Internet Security är dessutom utrustad med ett av de säkraste och bästa antivirusprogrammen enligt bl. a. AV-TEST. Bitdefender Internet Security består av följande funktioner och moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Webbläsarskydd
Safepay (säker nätbank och shopping)
Socialt nätverksskydd
Säkerhetsrapporter
Användarprofiler
Uppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
Rescue Mode
2-vägs brandvägg
Föräldrakontroll
Antispam


Antivirus - använder Photon-teknologen i virusskannern för att fånga upp och oskadliggöra virus, spyware, adware, ransomware och alla typer av malware.

Bitdefender Autopilot - gör det möjligt att överlåta allt skydd av din dator till ditt Bitdefender-program. Säkerhetsnivån definieras nu automatiskt av Bitdefender Internet Security och alla säkerhetsbeslut fattas utan att du behöver engagera dig.

Safepay - en säkerhetsmodul som gör det säkert att logga in på din nätbank och handla online i webbutiker, både i Sverige och i internationella webbutiker.

Användarprofiler - Bitdefender Internet Security kan identifiera vilka aktiviteter du löpande engagerar dig i, medan du är aktiv på din dator. Efter en kort tid kan Bitdefender Internet Security dela in dina aktiviteter i några användarprofiler som, kort sagt, anpassar aktiva processer och systemresurser efter de behov som ställs på datorn. Om du t. ex. spelar datorspel inaktiverar Bitdefender automatiskt processer i Windows som inte behövs men som sänker systemets prestanda medan du spelar.

Rescue Mode - hjälper dig att starta om din dator i ett så kallat "Rescue Mode" som är en isolerad systemmiljö, och är perfekt för att avskärma svåra infektioner som t. ex. rootkits.

Sårbarhetsskanner - diagnosticerar din dator för sårbarheter eller säkerhetshål i mjukvara och andra installerade program på datorn. Bitdefender ger goda råd och vidtar åtgärder baserade på de resultat som Sårbarhetsskannern hittar.

Uppstartsoptimering - kan administrera alla de processer som är en del av uppstarten i Windows för att på ett kompetent sätt reducera uppstartstiden.

PC Tune-Up - en samling systemverktyg som du utnyttjar direkt i Bitdefender Internet Security, om ändamålet är att optimera prestandan och minska mängden onödigt utrymme på hårddisken.

Säkerhetsrapporter - du kommer löpande motta säkerhetsrapporter som Bitdefender utarbetat på bakgrund av säkerhetsnivån på din dator, och i relation till dina onlineaktiviteter. De här säkerhetsrapporterna innehåller rekommendationer och hjälp för att utföra dem.

Socialt nätverksskydd - med modulen Bitdefender Safego får du skydd på sociala nätverk som Facebook när det handlar om att länkar, meddelanden och inlägg på väggen skannas efter farliga länkar och phishing-angrepp.

Webbläsarskydd - modulen Bitdefender Search Advisor markerar alla sökresultat i din webbläsare i kategorier, som anger om en hemsida är säker att besöka.

2-vägs brandvägg - implementerar en 2-vägs brandvägg i din version av Microsoft Windows, som övervakar din internetanslutning och blockerar obehörig, misstänkt och farlig datatrafik. Fungerar både på din bredbands- och WiFi-anslutning.

Föräldrakontroll - hjälper dig som förälder att begränsa ditt barns aktiviteter på internet, när det gäller att besöka potentiellt farliga och skadliga webbplatser. Föräldrakontroll som modul kan också installeras för att automatiskt blockera oanständigt och stötande innehåll, t. ex. vuxeninnehåll, samt blockera internetåtkomsten på bestämda tider på dygnet. Därutöver kan du övervaka ditt barns aktiviteter på onlinetjänster som Facebook, och se vilka andra webbplatser som besöks.

Antispam - installerar en antispam-modul i din e-postklient, t. ex. Microsoft Outlook, som stoppar strömmen av spam och skräppost. Antispam-modulen är baserad på en molnteknologi som registrerar alla de senaste spam-adresserna och kan blockera den preventivt för dig innan du får liknande erbjudanden från afrikanska prinsar, okända webbutiker och Rolex-klockor till misstänkt låga priser.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bitdefender Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska, Engelska


Systemkrav

- 400 MHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,6 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
349 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

349 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Bitdefender-Antivirus.se

Typ av licens: 5 enheter

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10