Bitdefender Mobile Security for Android

Antivirus för din Android-mobiltelefon eller surfplatta.
Regular price: 69.0000 SEK 69 In stock! Order now!
69 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Bitdefender Mobile Security för dina Android-enheter ger det bästa skyddet för din smartphone och surfplatta
Du får möjligheten att säkra din enhet med VPN för en snabb, anonym och säker upplevelse när du surfar på webben. Du får funktioner som låter dig hitta, låsa och ta bort din Android-enhet i händelse av förlust eller stöld, allt med minimal inverkan på batteriets livslängd.


Bästa skyddet för din Android-enhet
Bitdefender Mobile Security levererar oöverträffad molnbaserad skadlig upptäckt av skadlig programvara och en smart antitheftupplevelse för din Android-enhet.


Skydd
Bitdefenders oöverträffade skydd håller din Android-enhet skyddad från alla nya och befintliga hot.


prestanda
Bitdefender säkerhetsprogramvara reagerar direkt på onlinehot utan att kompromissa med systemets prestanda.


Integritet
Bitdefender komplett skydd tar hand om din integritet och integritet online.Så du får:


Bitdefender Central Security var som helst på din enhet
Aktivera Bitdefender-skydd på dina enheter
Hantera från din webbläsare på din Android-telefon
Skanna ditt nätverk från mobilappen Bitdefender Central
Få säkerhetsuppdateringar dygnet runt

Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Android

Tilverkare: Bitdefender

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.