Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 539.0000 SEK 539 In stock! Order now!

Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 - 5 enheter

Bitdefender Total Security är ett bra alternativ till mer kända konkurrenter som Norton og BullGuard, och kan betraktas som en utökad version och uppgradering av Bitdefender Internet Security.

Bitdefender Total Security är ett ytterst effektivt och funktionellt antivirusprogram med alla viktiga hjälpprogram, som användare förväntar sig och med ytterligare några användbara trick i sin arsenal. Bitdefender Total Security innehåller följande funktioner:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Webbläsarskydd
Safepay (säker nätbank och shopping)
Socialt nätverksskydd
Säkerhetsrapporter
Användarprofiler
Uppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
PC Tune-Up
Rescue Mode
2-vägs brandvägg
Föräldrakontroll
Antispam
Online Backup
Anti-stöld
Filkryptering

Som säkerhetspaket erbjuder Bitdefender utmärkt säkerhet. Teknologin som används i Bitdefenders produkter har uppnått fantastiska resultat i tredje parts testlaboratorier och hos oberoende analysföretag. Teknologin når faktiskt så högt i de senaste AV-Test-resultaten att den samlade poängen var högre än hos det övriga dussinet konkurrenter.

Bitdefender Total Security blockerar alla möjliga åtkomstvägar för malware. Mjukvaran kan skydda dig mot malware som försöker få tillgång till din PC via e-post, länkar på hemsidor, USB-diskar, sociala tjänster (Facebook, Twitter osv.), chattsamtal (Skype, Google Talk etc), ditt lokala nätverk samt trojanska hästar som kan gömma sig i alla former av data som kommer in på din dator. Bitdefender Total Security innehåller speciella applikationer för att genomsöka länkar som dina vänner på Facebook och Twitter skickar till dig, och förhindrar dig från att dela skadliga länkar från t. ex. din Facebook-vägg.

Andra funktioner som Bitdefender inkluderar i Total Security, är säker filborttagning, systemverktyg för optimering av din dators prestanda, Android-säkerhet och identitetsskydd. Filborttagaren förintar fullständigt alla spår av de filer som tagits bort. Systemverktygen ersätter behovet av att använda Windows för att utföra rutinuppgifter som gör att din dator körs optimalt. Android-säkerhet är gratis och kan genomsöka dina appar och kontakter för hot och kan ge upplysningar om var din Android-enhet befinner sig om du skulle tappa den, och kan fjärrstoppa åtkomsten om den skulle bli stulen och du misstänker missbruk.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bitdefender Total Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Engelska, Svenska

Systemkrav:

- Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Mac OX 10.10
- Android 4.0

- 400 MHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,6 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
539 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

539 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Bitdefender-Antivirus.se

Typ av licens: 5

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, Android