Bitdefender Total Security Multi-Device

Regular price: 539.0000 SEK 539 In stock! Order now!
539 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

539 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Bitdefender Total Security är ett bra alternativ till mer kända konkurrenter som Norton og BullGuard, och kan betraktas som en utökad version och uppgradering av Bitdefender Internet Security.

Bitdefender Total Security är ett ytterst effektivt och funktionellt antivirusprogram med alla viktiga hjälpprogram, som användare förväntar sig och med ytterligare några användbara trick i sin arsenal. Bitdefender Total Security innehåller följande funktioner:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Webbläsarskydd
Safepay (säker nätbank och shopping)
Socialt nätverksskydd
Säkerhetsrapporter
Användarprofiler
Uppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
PC Tune-Up
Rescue Mode
2-vägs brandvägg
Föräldrakontroll
Antispam
Online Backup
Anti-stöld
Filkryptering

Som säkerhetspaket erbjuder Bitdefender utmärkt säkerhet. Teknologin som används i Bitdefenders produkter har uppnått fantastiska resultat i tredje parts testlaboratorier och hos oberoende analysföretag. Teknologin når faktiskt så högt i de senaste AV-Test-resultaten att den samlade poängen var högre än hos det övriga dussinet konkurrenter.

Bitdefender Total Security blockerar alla möjliga åtkomstvägar för malware. Mjukvaran kan skydda dig mot malware som försöker få tillgång till din PC via e-post, länkar på hemsidor, USB-diskar, sociala tjänster (Facebook, Twitter osv.), chattsamtal (Skype, Google Talk etc), ditt lokala nätverk samt trojanska hästar som kan gömma sig i alla former av data som kommer in på din dator. Bitdefender Total Security innehåller speciella applikationer för att genomsöka länkar som dina vänner på Facebook och Twitter skickar till dig, och förhindrar dig från att dela skadliga länkar från t. ex. din Facebook-vägg.

Andra funktioner som Bitdefender inkluderar i Total Security, är säker filborttagning, systemverktyg för optimering av din dators prestanda, Android-säkerhet och identitetsskydd. Filborttagaren förintar fullständigt alla spår av de filer som tagits bort. Systemverktygen ersätter behovet av att använda Windows för att utföra rutinuppgifter som gör att din dator körs optimalt. Android-säkerhet är gratis och kan genomsöka dina appar och kontakter för hot och kan ge upplysningar om var din Android-enhet befinner sig om du skulle tappa den, och kan fjärrstoppa åtkomsten om den skulle bli stulen och du misstänker missbruk.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bitdefender Total Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Engelska, Svenska

Systemkrav:

- Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Mac OX 10.10
- Android 4.0

- 400 MHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,6 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 5

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 5949958012886

Version: 2020 - 5 enheter

Tilverkare: bitdefender-antivirus.se.html" > Bitdefender-Antivirus.se

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.