BullGuard Antivirus

Det garanterar att nolldagars hotspots hittas och göras ofarliga så snart de dyker upp och skyddar dig från avancerade typer av skadlig programvara.

Regular price: 109.0000 SEK 109 In stock! Order now!
109 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja hur lång prenumerationsperiod du vill ha.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

109 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Det flera prisbelönta treskiktsskyddet mot skadlig kod kombinerat med avancerad maskininlärning ger det mest effektiva skyddet mot virus. Det upptäcker och neutraliserar snabbt alla typer av virus och skyddar dig från även de mest avancerade hoten.


Identifierar, isolerar och neutraliserar
Det flera prisbelönta treskiktsskyddet mot skadlig kod kombinerat med avancerad maskininlärning ger det mest effektiva skyddet mot virus. Det upptäcker och neutraliserar snabbt alla typer av virus och skyddar dig från även de mest avancerade hoten.


 


Avancerad maskininlärning


Avancerade matematiska algoritmer och djupa inlärningsmetoder gör det möjligt att upptäcka nya, nya och avancerade hot på en snabbt. Multilayer-lärande analyserar skadliga egenskaper för att identifiera skadlig kod och tillämpa inlärningen på liknande kod, utan att kräva några virusuppdateringar. Det garanterar att nolldagars hot upptäcks och förstörs så snart de dyker upp och skyddar dig från avancerade typer av skadlig programvara.


antivirus


BullGuard Antivirus ger effektivt flerskiktsskydd mot alla typer av skadlig programvara, t.ex. försökte phishing eller trojanska hästar utformade för att stjäla bankinformation. Det gör kort process för ransomware och hittar och neutraliserar snabbt nya, avancerade hot.


Game Booster


Med BullGuards prisbelönta Game Booster kan du spela helt säkert utan att offra säkerhet för prestanda. Det har faktiskt visat sig göra spel snabbare. Det blockerar popup-fönster och andra irriterande avbrott, så att du alltid har ett snabbt snabbt spel utan avbrott.


Sårbarhet Scanner


Förhindrar att program som kan innehålla skadlig programvara laddas ner automatiskt och kontrollerar äktheten för programmen och drivrutinerna genom att verifiera deras digitala signaturer. Den varnar dig för saknade säkerhetsuppdateringar och varnar dig om du är ansluten till ett osäkert wi-fi-nätverk. Ett mycket enkelt gränssnitt gör det möjligt att snabbt upptäcka säkerhetsproblem som kan hanteras direkt från gränssnittet, t.ex. via Windows-uppdateringar och sårbara Autorun-inställningar.


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Manufacturer number: ESDBGAVM23WW

Version: 2021

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.