Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 169.0000 SEK 169 In stock! Order now!

BullGuard Antivirus - 1 PC / 1 år

BullGuard Antivirus är en magnifik svensk antivirus-mjukvarulösning som med ett pris som ligger lägre än de närmaste konkurrenterna och betydligt lägre än om du köper produkten hos någon återförsäljare.

Med BullGuard Antivirus får du ett säkerhetspaket innehållande modulerna antivirus, antispam, antispyware, säker surf och dygnet-runt-support. Den senaste versionen av BullGuard Antivirus är optimerad med den beteendebaserade ”Behavioral Detection”-teknologin som kan spåra beteendemönster hos den nyaste virus- och malware.

BullGuard Antivirus' spamfilter är mycket effektivt för att hålla din inkorg fri från spam och falska e-postmeddelanden som innehåller farliga länkar till skadliga sidor, och så kallade phishing-meddelanden som på ytan ser trovärdiga ut men som stjäl dina privata uppgifter och lösenord. Spamfiltret hjälper dig att spara tid då du inte längre behöver radera alla onödiga e-postmeddelanden från din inkorg och bara får relevant e-post.

För att du ska kunna känna dig trygg medan du surfar på internet har BullGuard Antivirus modulen ”Säker surf” som kontrollerar alla de webbplatser som visas i dina sökresultat från t.ex. google.se. Om en webbplats har rykte om sig eller visar sig vara skadlig och bedräglig så varnar BullGuard Antivirus dig innan du skapar åtkomst till den. På det sättet är du säker när du surfar på internet och modulen har samma effektivitet när det gäller länkar på Facebook-sidor och via liknande sociala medier.

Här är en översikt över andra fördelar med BullGuard Antivirus:

• Enkelt svenskt användargränssnitt
• Gratis support


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, VIsta, 7, 8, 8.1 och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
169,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: BullGuard

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12