Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 29.0000 SEK 29 In stock! Order now!

BullGuard Identity Protection 2019 - 1 enhet

Skydda dig mot identitetsstöld med BullGuard Identity Protection som ser till att förhindra missbruk och bedrägeri.

I vår digitala tidsålder är vår online identitet utsatt för många ondsinta handlingar såsom exempelvis missbruk av din persondata för att skapa falska profiler på internet eller stöld av dina kreditkorts-uppgifter så att den kriminella kan shoppa loss med ditt kort utan din vetskap enda tills det är för sent.

BullGuard har därför utvecklat en säkerhetslösning som ska förhindra att din identitet eller persondata stjäls och missbrukas på nätet. Lösningen heter ”BullGuard Identity Protection” och är en online säkerhetslösning som överväger och skyddar dina personliga och ekonomiska uppgifter så att missbruk och bedrägeri förhindras.

BullGuard Identity Protection är inte ett softwareprogram som du behöver installera på din dator, utan en online tjänst som du anmäler dig till på 10 minuter, och därefter är du säker.


Hur fungerar BullGuard Identity Protection?

BullGuard Identity Protection övervakar konstant internet, de sociala nätverken och det djupa internetet där personlig data bearbetas och söker efter privata uppgifter, härunder: kredit- och betalkortuppgifter samt bankkontouppgifter, körkort-, pass- och CPR-nummer, telefonnummer, e-mejl och postadress, användarnamn och lösenord.

Du behöver bara ange uppgifterna som du önskar att skydda, dina egna eller din familjs, och i det ögonblicket där BullGuard registrerar att dina uppgifter har äventyrats underrättar BullGuard dig via e-mejl eller SMS för att hjälpa dig med att förhindra bedrägeri och försök av identitetsstöld.


Online-baserad tjänst

Få tillgång till ditt BullGuard-konto online från alla enheter – var som helst och när som helst. BullGuard Identity Protection är en online-baserad tjänst, så det är inte nödvändigt att installera något program på din dator. Detta betyder att du har en snabbare och enklare åtkomst till Identity Protection eller Social Media Protection från alla enheter med åtkomst till internet, oavsett vilket typ av plattform du använder: PC, Mac, iPhone och iPad samt andra typer av smartphones och plattor.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Identity Protection
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows, Mac, Android, iOS, Linux

Levereras via e-post
29,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: BullGuard

Typ av licens: 1 enhed

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android, Linux