BullGuard Identity Protection

Skydda dina kreditkort och känslig information från missbruk med denna BullGuard-säkerhetslösning.

Regular price: 40.0000 SEK 40
40 SEK Inkl Moms

Skydda dig mot identitetsstöld med BullGuard Identity Protection som ser till att förhindra missbruk och bedrägeri.

I vår digitala tidsålder är vår online identitet utsatt för många ondsinta handlingar såsom exempelvis missbruk av din persondata för att skapa falska profiler på internet eller stöld av dina kreditkorts-uppgifter så att den kriminella kan shoppa loss med ditt kort utan din vetskap enda tills det är för sent.

BullGuard har därför utvecklat en säkerhetslösning som ska förhindra att din identitet eller persondata stjäls och missbrukas på nätet. Lösningen heter ”BullGuard Identity Protection” och är en online säkerhetslösning som överväger och skyddar dina personliga och ekonomiska uppgifter så att missbruk och bedrägeri förhindras.

BullGuard Identity Protection är inte ett softwareprogram som du behöver installera på din dator, utan en online tjänst som du anmäler dig till på 10 minuter, och därefter är du säker.


Hur fungerar BullGuard Identity Protection?

BullGuard Identity Protection övervakar konstant internet, de sociala nätverken och det djupa internetet där personlig data bearbetas och söker efter privata uppgifter, härunder: kredit- och betalkortuppgifter samt bankkontouppgifter, körkort-, pass- och CPR-nummer, telefonnummer, e-mejl och postadress, användarnamn och lösenord.

Du behöver bara ange uppgifterna som du önskar att skydda, dina egna eller din familjs, och i det ögonblicket där BullGuard registrerar att dina uppgifter har äventyrats underrättar BullGuard dig via e-mejl eller SMS för att hjälpa dig med att förhindra bedrägeri och försök av identitetsstöld.


Online-baserad tjänst

Få tillgång till ditt BullGuard-konto online från alla enheter – var som helst och när som helst. BullGuard Identity Protection är en online-baserad tjänst, så det är inte nödvändigt att installera något program på din dator. Detta betyder att du har en snabbare och enklare åtkomst till Identity Protection eller Social Media Protection från alla enheter med åtkomst till internet, oavsett vilket typ av plattform du använder: PC, Mac, iPhone och iPad samt andra typer av smartphones och plattor.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Identity Protection
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows, Mac, Android, iOS, Linux

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.