Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 139.0000 SEK 139 In stock! Order now!

BullGuard Internet Security 2020 - 1 enhet

BullGuard Internet Security är ett effektivt säkerhetsprogram som ser till att stoppa alla sårbara områden på din dator. BullGuard Internet Security har de kärnmoduler som du kan förvänta dig att hitta i varje Internet Security-säkerhetspaket:

Antivirus
Brandvägg
Spamfilter
Säker surf
Spelläge
Föräldrakontroll
Sårbarhetsscanner
PC Tune Up

Användargränssnittet är väldigt intuitivt och de sju huvudmodulerna har varsin flik i huvudfönstret. Varje flik tar dig till en särskild status- och kontrollruta för respektive funktion, som alla är lätta att använda och har en genväg till inställningarna så att du kan specialanpassa programmet i enlighet med dina önskemål. Det tar inte lång tid att konfigurera inställningarna eftersom de flesta funktioner som spamfilter, brandvägg, antivirus o.s.v. körs mer eller mindre automatiskt - funktioner som sårbarhetsscanner och föräldrakontroll kräver viss användarmodifiering.

Så snart BullGuard Internet Security är installerat kommer små statuspaneler synas längst ner till höger varje gång programmet automatiskt ger åtkomst till applikationer och tjänster, som begär åtkomst till internet. Vi ser det som en trygghet att känna till dessa element men du kan stänga dem om de stör dig.

Optimeringsmodulen söker efter temporära filer som kan tas bort från webbläsare och liknande, samt defragmenterar registerdatabasen och söker efter trasiga inläsningar i registerdatabasen - sammantaget bra uppgifter i det dagliga arbetet med att hålla nivån på överflödig data låg och bevarar datorns prestanda.

Sårbarhetsscannern spårar upp installerade applikationer som är kända för att vara sårbara för vissa typer av malware-angrepp. Den värderar dem efter riskgrad, kontrollerar dem för att ta reda på om det finns uppgraderingar tillgängliga för de installerade applikationerna, samt att åtgärder vidtas för dem som kan befinna sig i riskzonen. Funktionen körs automatiskt och kan ställas in för att göra genomsökningar vid utvalda tidpunkter.

Säkerhetskopiering är ett enkelt sätt att skapa säkerhetskopior på dina viktigaste data och filer. Du kan skapa profiler för säkerhetskopiering på särskilda filer och det går även att välja filkategorier såsom dokument, fotografier, musik eller utvalda individuella filer och mappar. Du kan säkerhetskopiera till en extern hårddisk eller online till lägerplatsen på 100 MB, som ingår i BullGuard. Säkerhetskopieringen kan köras manuellt eller schemalagd. Slutligen - och det som är unikt - kan du fastställa antalet säkerhetskopior som sparas, så att de byts ut i en cykel och inte fyller upp ditt säkerhetskopieringsmedium.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bullguard Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
139,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

139,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: BullGuard

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10