BullGuard Internet Security

Regular price: 179.0000 SEK 179 In stock! Order now!
179 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

179 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla
BullGuard Internet Security är ett effektivt säkerhetsprogram som ser till att stoppa alla sårbara områden på din dator. BullGuard Internet Security har de kärnmoduler som du kan förvänta dig att hitta i varje Internet Security-säkerhetspaket:

Antivirus
Brandvägg
Spamfilter
Säker surf
Spelläge
Föräldrakontroll
Sårbarhetsscanner
PC Tune Up

Användargränssnittet är väldigt intuitivt och de sju huvudmodulerna har varsin flik i huvudfönstret. Varje flik tar dig till en särskild status- och kontrollruta för respektive funktion, som alla är lätta att använda och har en genväg till inställningarna så att du kan specialanpassa programmet i enlighet med dina önskemål. Det tar inte lång tid att konfigurera inställningarna eftersom de flesta funktioner som spamfilter, brandvägg, antivirus o.s.v. körs mer eller mindre automatiskt - funktioner som sårbarhetsscanner och föräldrakontroll kräver viss användarmodifiering.

Så snart BullGuard Internet Security är installerat kommer små statuspaneler synas längst ner till höger varje gång programmet automatiskt ger åtkomst till applikationer och tjänster, som begär åtkomst till internet. Vi ser det som en trygghet att känna till dessa element men du kan stänga dem om de stör dig.

Optimeringsmodulen söker efter temporära filer som kan tas bort från webbläsare och liknande, samt defragmenterar registerdatabasen och söker efter trasiga inläsningar i registerdatabasen - sammantaget bra uppgifter i det dagliga arbetet med att hålla nivån på överflödig data låg och bevarar datorns prestanda.

Sårbarhetsscannern spårar upp installerade applikationer som är kända för att vara sårbara för vissa typer av malware-angrepp. Den värderar dem efter riskgrad, kontrollerar dem för att ta reda på om det finns uppgraderingar tillgängliga för de installerade applikationerna, samt att åtgärder vidtas för dem som kan befinna sig i riskzonen. Funktionen körs automatiskt och kan ställas in för att göra genomsökningar vid utvalda tidpunkter.

Säkerhetskopiering är ett enkelt sätt att skapa säkerhetskopior på dina viktigaste data och filer. Du kan skapa profiler för säkerhetskopiering på särskilda filer och det går även att välja filkategorier såsom dokument, fotografier, musik eller utvalda individuella filer och mappar. Du kan säkerhetskopiera till en extern hårddisk eller online till lägerplatsen på 100 MB, som ingår i BullGuard. Säkerhetskopieringen kan köras manuellt eller schemalagd. Slutligen - och det som är unikt - kan du fastställa antalet säkerhetskopior som sparas, så att de byts ut i en cykel och inte fyller upp ditt säkerhetskopieringsmedium.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Bullguard Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

EAN: 3625392547598

Version: - 1 enhet

Tilverkare: bullguard.html" > BullGuard

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.