BullGuard Internet Security Multi-Device

En säkerhetslösning för 3 enheter som fungerar för både PC - MAC - ANDROID & IOS. BullGuard erbjuder danskt stöd och har mer än 19 års erfarenhet av att bekämpa cyberbrottslingar.
Regular price: 189.0000 SEK 189 In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur lång tid du vill ha. När du klickar på knappen har du möjlighet att bläddra ner för att välja flera enheter eller år. Kom ihåg nu ju längre tid du väljer, desto mer sparar du.

Vælg antal installationer og periode

* Obligatoriska fält

189 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

+ Vill du kunna skydda från 5 till 15 enheter och har du både PC-, Mac- och Android-enheter och vill ha det bästa bästa skyddet på alla enheter. Se till att hela hushållet är skyddad en och samma lösning. Välj sedan ett BullGuard Premium-skydd under Total Security - Klicka här


BullGuard Internet Security Multi-Device är perfekt för dig som vill skydda upp till 3 enheter i hushållet. Med den här utgåvan kan du skydda både PC-MAC-IOS eller ANDROID-enheter.Säkerhet på olika enheter
Skydda upp till 3 enheter med en enda licens. Oavsett om det är din stationära dator, bärbar dator, Mac eller Android surfplatta och smartphone. Sedan med BullGuard Internet Security Multi-device kan du hålla dem alla skyddade. Själva systemet är på danska och med danskt stöd. Detta är hela fördelen med att välja BullGuard som din antiviruslösning.
Så enkelt är det att använda
Att hantera din säkerhet har varit en prioritet sedan BullGuard utvecklade sitt system redan från början. Det är också det som har gjort dem så framgångsrika världen över. Just för att du INTE behöver vara IT-expert för att varken installera eller använda systemet. Den helt nya designen av BullGuard Internet Security ger en enkel översikt och gör det enkelt för dig att agera på det som kräver din uppmärksamhet. Varje funktion har sin egen modulpanel. Klicka bara på den för önskad åtgärd, som sedan sker automatiskt. Det blir inte mycket lättare.


Föräldrakontroll
BullGuard Parental Control har verkligen gjort framsteg under de senaste åren. Här är BullGuard verkligen långt före sina konkurrenter. Funktionen är ett effektivt och användarvänligt verktyg som hjälper dig att skydda dina barn online. I Windows-appen kan du blockera åtkomst till misstänkta webbplatser, sätta sökfilter på plats, begränsa dina barns tid online, övervaka deras aktivitet och till och med blockera vissa program. Det hjälper till att skydda dina barn från mobbning på internet och förhindrar att de utsätts för olämpligt innehåll. När det gäller dina barns aktiviteter på deras Android-enheter ger vi dig kontrollerna för att kontrollera samtal och applikationsövervakning, spårning och stöldskydd.


Få ännu mer energi ur din dator
PC Tune Up tar bort onödiga filer och frigör minne så att datorn körs snabbare. Med Boot Manager kan du se vilka program som körs när du startar din dator. Den säger vilka du inte behöver så att du kan inaktivera dem och få en snabb snabb start. Cleanup Helper låter dig också enkelt frigöra diskutrymme, vilket gör att datorn körs snabbare. Den berättar vilka filer du inte behöver och hur mycket utrymme de tar upp. Dessutom identifierar de filerna som har kopierats så att du kan ta bort dem.


Sårbarhetsskanner är din automatiska säkerhet
Sårbarhetsskanner kontrollerar om det saknas säkerhetsuppdateringar, anslutningar till osäkra Wi-Fi-nätverk eller program som körs automatiskt, vilket kan vara skadlig programvara. Den kontrollerar också om alla enhetsdrivrutiner är digitalt signerade. Enhetsdrivrutiner är viktiga filer som låter dig och operativsystemet interagera med hårdvara som är ansluten till systemet. Det förbättrar säkerheten när digitalt signeras.


Brandvägg
BullGuards superkraftiga brandvägg håller utomstående ute. Den första säkerhetsnivån skyddar din dator från hackare och identitetsstöld. Dessutom skyddar det dig från nätverksattacker och hindrar cyberbrottslingar från att infiltrera systemet.


Anti-malware
Bullguards nästa generations antimalware ger dig intelligent skydd i tre lager.


1 Den känner igen betrodda webbplatser och program.


2 Den söker kontinuerligt efter kod för signaturer och avvikelser som är relaterade till skadlig programvara.


3 All skadlig kod som den upptäcker är i karantän och neutraliseras sedan innan infektion inträffar. Det är som en vakt som aldrig sover, ständigt vakt mot inkräktare.


Om du behöver en bra säkerhetslösning som täcker upp till tre enheter och det är om du har en PC - MAC - IOS eller ANDROID, är BullGuard Internet Security Multi-Device det rätta valet

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8/8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Mac OS X:
Mac OS X 10.11 (El Capitan) eller nyare.

Android:
Telefoner och surfplattor med Android 5.0 eller nyare.
Google Play-appen måste vara installerad.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 3 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, Android

Version: 2021

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.