BullGuard Internet Security

Regular price: 229.0000 SEK 229 In stock! Order now!
229 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
BullGuard levererar ett av marknadens bästa antivirus-program och till ett lägre pris än t.ex. Norton, Panda, Kaspersky och de närmaste konkurrenterna. Produkten är på svenska och med svensk support. Bulldoggen från BullGuard är på sin vakt och skyddar din dator - BullGuard Internet Security är t.ex. fylld med effektiva säkerhetsverktyg som skyddar mot både online- och offline-hot.

BullGuard Internet Security innehåller följande moduler:

Antivirus
Brandvägg
Spamfilter
Säker surf
Spelläge
Föräldrakontroll
Sårbarhetsscanner
PC Tune Up


Beskrivning av utvalda funktioner

För att hitta och blockera virushot är BullGuard Internet Security utvecklad med "Avancerad Behavioural Detection”-teknologi som använder historik och beteende för att upptäcka virusangrepp och malware-infektioner på din dator.

Med BullGuard Spamfilter slipper du spam, phishing, Viagra-reklam, Rolex-reklam och diverse oanvändbara skräpmejl i din inkorg.

Modulen "Föräldrakontroll" finns för att hjälpa föräldrar att styra sina barns beteende på internet och skydda dem från online-hot som vuxna har lättare att avslöja än vad barn har. Modulen är särskilt inriktad på populära sociala tjänster som ofta används av barn, som t.ex. Facebook, Skype, online-chatt o.s.v.

Till BullGuard Internet Security får du ett gratis online-backupkonto för t.e.x. lagring av bilder, dokument, musik, film o.s.v.

Ett nyare tilläggsprogram till BullGuard Internet Security är "PC Tune Up", som är utvecklat för att få din dator att ge mer kraft och bli snabbare.

Här är en översikt över andra fördelar med BullGuard Internet Security:

- Enkelt svenskt användargränssnitt
- Gratis support
- Spelläge till dig som spelar datorspel


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 400 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer number: ESDBGISM13WW

Version: - 3 enheter

Tilverkare: bullguard.html" > BullGuard

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.