BullGuard Internet Security (PC ONLY)

Solid, flexibel och avancerad säkerhet för allt från 1 enhet till 3 enheter. BullGuard erbjuder Svenska stöd och har mer än 19 års erfarenhet av att bekämpa cyberbrottslingar.

Regular price: 169.0000 SEK 169 In stock! Order now!
169 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur lång tid du vill ha. När du klickar på knappen har du möjlighet att bläddra ner för att välja flera enheter eller år. Kom ihåg nu ju längre tid du väljer, desto mer sparar du.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

169 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

+ Vill du kunna skydda från 5 till 15 enheter och ha både PC-, Mac- och Android-enheter samt maximalt skydd på alla enheter. Se till att hela hushållet skyddas av en och samma lösning. Välj sedan BullGuard Premium Protection under Total Säkerhet - Klicka här


BullGuard Internet Security har de centrala modulerna som du kan förvänta dig att hitta i alla Internet Security-säkerhetspaket:


antivirus
nätfiske
Anti-malware
Anti-Ransomware
beteende Program
Säker surfning
sårbarhet Scanner
Spelhöjare
brandvägg
Föräldrakontroll
Molnbaserad säkerhetskopiering
PC-inställning


Användargränssnittet är mycket intuitivt och de sju huvudmodulerna har sina brickor i huvudfönstret. Varje kakel leder individuellt till en separat status- och kontrollfönster för varje specifik funktion, som alla är okomplicerade att använda och det finns en genväg till inställningar för att anpassa programmet enligt dina önskemål. Du behöver inte spendera lång tid på att konfigurera inställningarna eftersom de flesta funktioner som skräppostfilter, brandvägg, antivirus etc. kör nära helautomatisk - funktioner som sårbarhetsskanner och föräldrakontroll kräver en viss användarinvolvering.


Så snart BullGuard Internet Security är installerat visas små statuspaneler längst ner till höger, varje gång programmet automatiskt ger åtkomst till applikationer och tjänster som försöker få åtkomst till Internet. Vi tycker det är lugnande att ha kunskap om dessa kontroller, men du kan ta bort dem om de stör dig.Användbara funktioner förutom säkerhetsaspekten


Optimeringsmodulen letar efter tillfälliga filer som den kan ta bort från webbläsare och liknande, liksom defragmenterar registret och söker efter skadliga registerposter som kan tas bort - alla användbara uppgifter i det dagliga arbetet för att hålla nivån på redundanta data låga och upprätthålla datorns prestanda.


Vulnerability Scanner spårar installerade applikationer som är kända för att vara sårbara för specifika typer av skadliga attacker. Den utvärderar dem utifrån styrka, kontrollerar för att se om det finns några uppenbara uppdateringar tillgängliga för dem och rekommenderar att svara på var och en av dem som kan vara i riskzonen. Funktionen körs automatiskt och kan schemaläggas för skanning vid lämpliga tidpunkter.


För att fånga upp och blockera virushot har BullGuard Internet Security utvecklats med "Advanced Behavioural Detection" -teknologi, som använder historik och beteende för att upptäcka virusattacker och infektioner med skadlig kod på din dator.


Modulen "Föräldrakontroll" hjälper till att säkerställa att föräldrarna har möjlighet att kontrollera barns beteende på Internet och skydda dem mot hot på nätet som vuxna har en lättare tid att uppfatta än barn. Modulen är särskilt inriktad på populära sociala tjänster som ofta används av barn som Facebook, Skype, onlinechatt, etc.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

EAN: ESDBGISM13WW

Version: 2021

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.