Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 129.0000 SEK 129 In stock! Order now!

Bullguard Mobile Security - 1 enhet

BullGuard Mobile Security är en antiviruslösning för din mobiltelefon och smartphone. Det är överraskande få säkerhets paket som är riktade till mobiltelefoner, men med BullGuard Mobile Security får du en övergripande säkerhetslösning.

Det smarta med BullGuard Mobile Security är att du får ett webbaserat gränssnitt från vilket du kan fjärrstyra din mobiltelefon. På det viset har du alltid tillgång till din data, t ex om din telefon blir stulen -du kan också radera data, köra back up, skydda ditt SIM-kort och mycket mer.

Till själva mobiltelefonen ger BullGuard Mobile Security antivirus och antispyware skydd. Det är maximalt skydd mot mobila virus och spyware som till exempelvis fiske angrepp och falska hemsidor.

Modulen "Stöldskydd" i BullGuard Mobile Security låser din mobiltelefon och förhindrar åtkomst till dina kontakter och din data, spårar din telefon med hjälp av den inbyggda GPS spårningsfunktionen, samt gör det möjligt att kontrollera din nuvarande och tidigare position.
Dessutom innehåller BullGuard Mobile Security en brandvägg mot hackers och ett spamfilter mot likgiltiga spam- och skräp e-mail.

BullGuard Mobile Security fungerar tillsammans med följande mobila operativsystem:

Android, Windows Mobile, BlackBerry och Symbian.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Mobile Securty
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska, Engelska

Levereras via e-post
129 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: BullGuard

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian