Bullguard Mobile Security

Regular price: 129.0000 SEK 129 In stock! Order now!
129 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

BullGuard Mobile Security är en antiviruslösning för din mobiltelefon och smartphone. Det är överraskande få säkerhets paket som är riktade till mobiltelefoner, men med BullGuard Mobile Security får du en övergripande säkerhetslösning.

Det smarta med BullGuard Mobile Security är att du får ett webbaserat gränssnitt från vilket du kan fjärrstyra din mobiltelefon. På det viset har du alltid tillgång till din data, t ex om din telefon blir stulen -du kan också radera data, köra back up, skydda ditt SIM-kort och mycket mer.

Till själva mobiltelefonen ger BullGuard Mobile Security antivirus och antispyware skydd. Det är maximalt skydd mot mobila virus och spyware som till exempelvis fiske angrepp och falska hemsidor.

Modulen "Stöldskydd" i BullGuard Mobile Security låser din mobiltelefon och förhindrar åtkomst till dina kontakter och din data, spårar din telefon med hjälp av den inbyggda GPS spårningsfunktionen, samt gör det möjligt att kontrollera din nuvarande och tidigare position.
Dessutom innehåller BullGuard Mobile Security en brandvägg mot hackers och ett spamfilter mot likgiltiga spam- och skräp e-mail.

BullGuard Mobile Security fungerar tillsammans med följande mobila operativsystem:

Android, Windows Mobile, BlackBerry och Symbian.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: BullGuard Mobile Securty
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska, Engelska

Fjärrlagring levereras inom 3-5 arbetsdagar

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian

EAN: 5708249453100

Manufacturer number: BG1074

Version: - 1 enhet

Tilverkare: bullguard.html" > BullGuard

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.