BullGuard Premium Protection

Skydda dina Windows- och Mac-datorer, såväl som Android-mobiltelefoner och surfplattor med BullGuard Premium Protection.
Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!
209 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur lång tid du vill ha. När du klickar på knappen har du möjlighet att bläddra ner för att välja flera enheter eller år. Kom ihåg nu ju längre tid du väljer, desto mer sparar du.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

209 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

BullGuard Premium Protection är en komplett och lättanvänd säkerhetslösning för Windows, Mac och dina Android-enheter.


Få fullt skydd för alla anslutna familjer. BullGuard Premium Protection ger dig intelligent trelagsskydd, skyddas ständigt mot attacker samtidigt som du skyddar dina privata data och ditt smarta hem.


BullGuard Premium Protection är BullGuards flaggskepp och tekniskt sett den produkt där du får det absolut bästa skyddet för dina enheter. Om du bara har en enhet kan du välja 1 enhet men för 1 - 2 och 3 år. Du kan också välja 15 enheter så att du kan täcka alla dina enheter såväl som hela familjen i hushållet. Med detta system får du skydd i 3 lager och med BullGuard Premium Protection vet du att systemet fungerar proaktivt för att skydda dina data. Detta innebär i princip att skadliga webbplatser, filer eller annan skadlig programvara inte kan komma åt dina enheter. De blockeras innan de får åtkomst.


BullGuard Premium Protection gör detta genom den senaste generationen av antimalware. Så det skyddar proaktivt mot skadlig programvara, spyware, ransomware och phishing.


Dessutom får du en hemnätverksskanner - övervakar hela nätverket och alla enheter anslutna dygnet runt. Det är riktigt bra om du har ett trådlöst nätverk där alla datorer i hushållet är anslutna.


Har du en spelare i huset? Då är BullGuards egenutvecklade Game Booster genial. Förutom att huset Gamer inte störs av uppdateringar, skanningar eller andra åtgärder i systemet, optimerar det också datorns CPU-prestanda för en smidigare spelupplevelse.


En av de stora fördelarna med att välja ett BullGuard Premium-skydd för att skydda dina enheter är deras identitetsskydd som skyddar dig från identitetsstöld och ekonomiskt bedrägeri. Identitetsskydd håller dina mest känsliga data privata och säkra så att du inte blir offer för identitetsstöld eller ekonomiskt bedrägeri.


BullGuard utsätts ständigt för stränga testförfaranden av oberoende testlaboratorier och uppnår alltid topprankering när det gäller proaktivt skydd och bekämpning av hot.


Som ett antivirusprogram innehåller BullGuard Premium Protection följande funktioner (observera att vissa funktioner bara fungerar under vissa operativsystem):


 


Windows:


antivirus
nätfiske
Anti-malware
Anti-Ransomware
beteende Program
Säker surfning
sårbarhet Scanner


Game Booster (videon nedan visar varför BullGuard är ett perfekt skydd om du också har spelare i huset)

brandvägg
Föräldrakontroll
Molnbaserad säkerhetskopiering
PC-inställning
Hemnätverksskanner
identitetsskydd


Mac:


antivirus


Android:


antivirus
Stöld
samtalshantering
Föräldrakontroll
Molnbaserad säkerhetskopiering


 


Identitetsskydd: BullGuard Premium Protection övervakar Internet, sociala nätverk samt stulna och komprometterade datakällor - programmet registrerar helt enkelt dina användarnamn, e-post- och postadresser, telefonnummer och kreditkortsnummer. Och dessutom, när en av dina inspelade detaljer offentliggörs online, meddelar BullGuard dig omedelbart via e-post och SMS och ger dig råd om vad du ska göra nästa.


Skydd av sociala medier: Övervakar dina barns Facebook-profiler, inklusive privata meddelanden, foton och vänner. Alla möjliga hot kommer att markeras för dina barns säkerhet och BullGuard kommer att meddela dig när programmet finner olämpligt innehåll och främlingar med orimligt avsikt.


Antivirus: BullGuard kombinerar den mest avancerade beteendedetekteringen (beteende-antivirusteknologi), som fokuserar på nya former av virus och skadlig kod genom sitt sätt att agera, och traditionell signaturbaserad övervakning, som handlar om känd skadlig programvara. Tillsammans bildar de ett flerskiktat, utmärkt skyddssystem som fångar upp alla virus.


Identitetsskydd: BullGuard Premium Protection övervakar Internet, sociala nätverk och stulna och komprometterade datakällor - programmet registrerar helt enkelt dina användarnamn, e-post- och postadresser, telefonnummer och kreditkortsnummer. När en av dina inspelade detaljer publiceras online kommer BullGuard att meddela dig omedelbart via e-post och SMS och ge dig råd om vad du ska göra nästa.


Sociala medier skydd: Övervakar dina barns Facebook-profiler, inklusive privata meddelanden, foton och vänner. Alla möjliga hot kommer att markeras för dina barns säkerhet och BullGuard kommer att meddela dig när programmet hittar olämpligt innehåll och främlingar med orimligt avsikt.


Antivirus: BullGuard kombinerar den mest avancerade beteendedetekteringen (beteende-antivirusteknologi), som fokuserar på nya former av virus och skadlig kod genom sina åtgärder, och traditionell signaturbaserad övervakning, som handlar om känd skadlig programvara. Tillsammans bildar de ett flerskiktat, utmärkt skyddssystem som fångar alla virus.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyare.

Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 eller nyare.
* Google Play-appen måste vara installerad.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 15 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 5708249182604

Version: 2021

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.