BullGuard Small Office Security

Utökad säkerhetslösning för små och medelstora företag med BullGuard Small Office Security. Från 10 till 50 enheter täcks via en enkel inloggning.
Regular price: 2239.0000 SEK 2239 In stock! Order now!
2 239 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer du behöver och hur lång tid du vill ha. När du har klickat på alternativen kan du bläddra för att se fler installationer och perioder.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

2 239 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

BullGuard har gjort det igen. Men den här gången med fokus på små och medelstora företag. Fler och fler företag har öppnat sina ögon för hur viktig säkerhet är i företaget, samtidigt har fler och fler IT-brottslingar upptäckt att små och medelstora företag har både viktig information och låg säkerhet.Prova det innan du köper


På e-Gear.se har vi en unik möjlighet att erbjuda dig att prova BullGuard Small Office Security innan du väljer att beställa. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan.


Prova BullGuard Small Office Security


 


Men det förändras nu med BullGuard Small Office Security. BullGuard har utvecklat ett kraftfullt system som kan administreras från en enda enhet, genom vilken du kan kontrollera säkerheten för upp till 50 enheter samtidigt.


Vi vet att världen har blivit mindre när vi pratar digitalt, vi hör också om fler och fler människor som attackeras av skadliga hackare, som. Installera ransomware, keyloggers och mer. Med BullGuard Small Office har du nu möjligheten att säkra dina affärsenheter enkelt och snabbt.


BullGuard har med tiden fått många priser för sina säkerhetssystem som idag är kända över hela världen (En liten sidnot: Visste du att BullGuard faktiskt är danska och därefter såldes till ett stort amerikanskt företag, men att de faktiskt har danskt stöd direkt från Bullguard?)


Med BullGuard Small Office Security får du ett system som ger dig skydd i tre lager, som bland annat blockerar alla typer av skadliga hothot, stoppar åtkomsten till nonsensiska webbplatser och stoppar ransomware. Dessutom skyddar det alla enheter i företaget som bärbara datorer, stationära datorer, dina smartphones och surfplattor. Även när dina anställda arbetar hemifrån eller ute i fältet.


Som företagsejer har du också fördelen att uppfylla BullGuard Small Office Security-krav. När du har installerat BullGuard Small Office Security på dina enheter följer du de krävande lagarna samtidigt som du säkrar ditt företag och anställda. Som sagt ställer vi också stora krav på administrationen av systemet. Det får inte vara besvärligt och störande för drift. BullGuard Small Office Security har fokuserat på detta område från början, så att du enkelt kan installera, uppdatera och säkra alla enheter i branschen utan att behöva slå på och stänga av enheterna. Faktum är att dina anställda inte ens märker att det är installerat.Nedan kan du se en kort presentation av hur BullGuard Small Office Security fungerar:


 


Som ni ser är det fantastiskt vad systemet kan göra och hur lätt det är att använda. Förutom ovanstående får du möjligheten att enkelt ansluta nya enheter över enheterna. Det kräver inte användarinformation eller inloggning från anställda. Det händer helt enkelt i bakgrunden.


Dessutom kan du aktivera och inaktivera installationer från administrationsmodulen efter behov. Du kan hålla dig uppdaterad om säkerheten för alla enheter direkt från adminpanelen.


Du kan utföra olika skanningar, uppdateringar enkelt och snabbt. Att ta bort macOS- och Windows-filer i karantän har aldrig varit enklare. Dessutom kan du starta om Windows-enheter för att ta bort infektioner. På Android-enheter har du möjlighet att se om enheten är fjärrlåsande, lokalisera enheten, ta bort eller spela ett ljud om du t.ex. har tappats eller stulits.


Meddelanden har aldrig varit lättare att hantera. När ett meddelande tas emot från en av dina enheter kan det t.ex. vara en av dina enheter som behöver uppdateras eller så har en enhet varit offline mycket länge, varningar skickas till aviseringcentret och sedan kan du agera.


Meddelanden tas också emot om en enhet är infekterad med skadlig kod. Enhetsstatus och abonnemangsuppdateringar. Meddelandena ger administratören en klar överblick över den totala säkerhetsstatusen för alla enheter.


BullGuard Small Office Security skyddar både Windows-, macOS- och Android-enheter. Så om ditt företag har olika enheter från olika märken, vet du att du med BullGuard Small Office Security är säker.

Operativ system
Windows 7 och senare
Mac OS X El Capitan och senare
Android 5.0 Lollipop och nyare

Tekniska krav
RAM: 2 GB
diskutrymme: 2 GB
Internet anslutning

Webbläsare som stöds
Google Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Safari

Språk
Danska, engelska, tyska, danska, franska, holländska, italienska, brasilianska portugisiska, spanska, kinesiska

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: multi-language

Antal enheter: 10 til 50 enheder

Varaktighet: 1 til 3 år

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

Manufacturer number: BGSOS

Tilverkare: BullGuard

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.